Emeklilere bayram ikramiyesinde büyük şok! Bu ihtimal gerçekleşirse emekliler düğün bayram edecek

Emeklilere ikramiye müjdesi geldi! Bu tutarlara yükselecek! Tüm detaylar haberimizde.

Emeklilere bayram ikramiyesinde büyük şok! Bu ihtimal gerçekleşirse emekliler düğün bayram edecek

Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek gelişmeler devam ediyor. İkramiyelerde artış yaşanacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE İKRAMİYE MÜJDESİ

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün emekli ikramiyeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ergün konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Maaş artışlarının yanında bayram ikramiyelerinin de artması gerekiyor. Cumhuriyetin 100. senesi sebebiyle emeklilere verileceği söylenen 5 bin TL ikramiye ek gelir için önem taşıyor. 

emeklilere ikramiye müjdeleri gliyor

Emekli vatandaşlarımız hükümet yetkilileri tarafından yapılan açıklamalar kapsamında Ekim ayında zamlı maaş bekliyor. Bu kapsamda zammın Kasım veya Aralık ayında yapılması ile ilgili iddialar da kaygı ve tepki görüyor. Bayram ikramiyeleriyle ilgili yaptığımız araştırmalara göre 2018 senesi Mayıs ayında 1000 TL olarak ilk kez verilen ikramiyeyle emekliler 190 TL gramla 24 ayar altında 5.3 gram altın alabiliyordu. O tarihteki alım gücü geçerli olsaydı bayram ikramiyelerinin bugün 2 bin TL değil 9 bin TL olması gerekiyordu. Bu sebeple emekli bayram ikramiyelerinin alım gücü, 2018 senesinde ilk verildiği değerde olmalı.'