Emeklilere 3 Bankadan 9000 TL'ye Kadar Ek Ödeme!

Emekliye Müjde! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emeklilere özel 9000 TL ek ödeme fırsatı! İnternet bankacılığı ile kolay başvuru ve 36 ay vadeli kredi imkanı.

Emeklilere 3 Bankadan 9000 TL'ye Kadar Ek Ödeme!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli olan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya sayesinde emekli maaşı hesabınızı kullananlar, internet bankacılığı şifresi alarak internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak hafta sonu bile olsa 7/24 9000 TL'ye kadar başvuruda bulunabiliyorlar. Bu fırsat, emekli vatandaşlara büyük avantaj sağlıyor ve destek ödemeleri alarak 36 ay vadeli kredi kullanma imkanı sunuyor.

Başvuru ve Ödeme Kolaylığı

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yapan vatandaşlar, kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulama ile banka kredi politikalarına uygun olup olmadıklarını öğrenebiliyorlar. Daha önce bankalardan kredi kullanan ve düzenli ödeme yapan kişilere, 9000 TL ödeme hazır limit olarak bekletiliyor.

emekli2.jpg

Emekli ödemelerine başvurmak isteyenler, banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı ve mobil uygulamaları kullanarak işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirler. Maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu yapmanız durumunda aynı gün içinde kredi destek ödemelerinden faydalanabileceğiniz gibi 9000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi imkanı da sağlanmaktadır. Başvurunuzun onay alması durumunda hesabınıza bu ödemeler yatırılacaktır.

Yeni Bankalara Taşıyanlara Avantajlar

Emekli maaşını ilk defa bu bankalara taşıyacak olanlar ise yüksek limitli kredi kullansalar bile 9000 TL'ye kadar kredi mevduat hesabı başvurusunda bulunarak ihtiyaç kredisi gibi kredili mevduat hesabını kullanabilir ve artı para alabilirler.