Emekliler sevince boğacak haber: Ödeme Tutarı 10.000 TL!

Emekli promosyon ücretlerine son dakika güncellemesi geldi. PTT ve 3 banka az önce duyurdu. İşte güncel emekli promosyon ücretleri…

Emekliler sevince boğacak haber: Ödeme Tutarı 10.000 TL!

Emeklilere müjdeler bitmiyor. Maaş zammı sonrasında promosyon zammı da geldi. 16 milyon emekli için akşam saatlerinde önemli bir açıklama yapıldı. PTT, Vakıf, Ziraat ve HalkBank yeni promosyon rakamlarını yayınladı. Emekliler adeta bayram edecek. Yeni rakamlar oldukça heyecan verici. Milyonlarca emekliye yüzde 25 zamlı maaşa ek ödeme fırsatı sunulacak. Peki yeni emekli promosyon ücretleri ne kadar? SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi kaç TL maaş promosyonu alacak?

Temmuz Ayı Emekli Maaş Zammı Sonrasında Yeni Promosyon Güncellemesi

Temmuz ayı emekli maaş zammı sonrasında emeklilere yönelik banka promosyon ücretlerinde de yeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Bugün de sürpriz bir güncelleme duyurusu daha geldi. PTT, Vakıf, Ziraat ve HalkBank tarafından 16 milyon emekliye müjdeli haber verildi. Emeklilere yönelik promosyon yarışında bu defa kamu bankaları öne geçti. Promosyon ücretleri öyle bir yükseldi ki emekliler hemen bu bankalardan birini seçecek. Üstelik PTT’den de promosyon teklifi var. İşte emekliye yeni promosyon ücretleri ile ilgili son dakika gelişmeleri…

para5.png

Kamu Bankalarından Emekliye Dev Promosyon

Devlet bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf Bankası ve PTT, özel bankaların yükselten promosyon miktarlarına rekabetçi bir cevap olarak Ağustos ayında emekli maaşı promosyonlarını güncelledi. Yapılan güncellemeye göre, SGK emeklilerinin promosyon miktarları şu şekildedir:

1. 3.500 TL'ye Kadar Maaş Alan Emeklilere:

  • Promosyon Miktarı: 3.000 TL

2. 3.501 TL ile 7.500 TL Arası Maaş Alan Emeklilere:

  • Promosyon Miktarı: 3.500 TL

3. 7.501 TL ile 10.000 TL Arası Maaş Alan Emeklilere:

  • Promosyon Miktarı: 4.500 TL

4. 10.000 TL ve Üzeri Maaş Alan Emeklilere:

  • Promosyon Miktarı: 5.000 TL

Emekliler, bu promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için 3 yıl boyunca maaşlarını aynı bankada tutma taahhüdü vermelidirler. Bu taahhüt aynı gün içinde bankaya iletilirse, emekliye promosyon ödemesi yapılmaktadır. Ayrıca, emekli maaşı taşıma işlemleri kamu bankalarının şubeleri veya mobil bankacılık uygulamaları aracılığıyla gerçekleştirilebilir ve promosyon ödemeleri de aynı gün içinde emeklinin hesabına aktarılmaktadır.