Emekliler haftaya sevinçle başlayacak! Bugün başvuran yarın sabah 10.500 TL acil nakiti kapacak

Milyonlarca emekliye yüzleri güldürecek haber geldi. SSK ve Bağkur emeklisine yeni haftanın ilk ek ödeme yapılacağı duyuruldu. 10.500 TL maaşa ek ödeme yatırılırken tek şartın ne olduğu duyuruldu.

Emekliler haftaya sevinçle başlayacak! Bugün başvuran yarın sabah 10.500 TL acil nakiti kapacak

EYT emeklileri için Pazartesi ek ödeme müjdesi geldi. Ek ödemeler yağmur gibi yağarken tüm emeklilere için fırsat sunuldu. Başvuruda bulunacaklar için aynı gün içerisinde maaşlarla beraber hesaplarda yer alacağı belirtildi. Tek şart başvuru, ek koşul olmadan ödeme alma imkanı verilirken ek ödeme için tüm detaylar haberimizde.

16 milyon emekliye ek ödeme sunulurken gelen yüzde 25 oranında zamla beraber hayal kırıklığı yaşandı. Yeni ekonomi planıyla beraber enflasyonunun yükselme hızını keserken Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl sonu için emeklilere daha yüksek zam söz vermişti. Temmuz ayı bitmeden emekliye bir fırsat daha verildi. Emeklilere yarın sabah 09.30’dan itibaren ek ödeme verileceği açıklandı.

ING BANK'TAN EK ÖDEME

Emeklilere dev müjde gelirken ING Türkiye, emekli maaş zammı sonrasında harekete geçerek ek ödeme vereceğini duyurdu. ING Bank'tan emeklilere sunulan yeni teklif üzerine 10.500 TL olmasına karar verildi. EYT emeklisi olan milyonlarca kişi başvuruda bulunarak bu fırsattan yararlanabilecek. Mobil bankacılıktan veya internet başvurularıyla işlemler tamamlanılabilir.

Emekli toplu ödeme

ING BANK PROMOSYON KOŞULLARI

Emekli maaşının belirlenen sürelerde düzenli olarak yatırılması.

Emekli maaşının verilen tutar üzerinde olması.

Emeklinin belirli yaş sınırının geçilmiş olması.

Diğer banka ürünlerinde kullanım şartlar farklılık gösterirken emeklinin belirli yaş sınırını aşması.

Bazı bankalar, emekli promosyonundan faydalanmak için emeklinin belirli başka ürünlerini kullanılması istenir.