Emekli maaşını bankadan çekenler dikkat! O ilde yaşıyorsanız 1500 TL daha alacaksınız

Bu ilde yaşayan emeklilere ek 1500 TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Emekli maaşını bankadan çekenler dikkat! O ilde yaşıyorsanız 1500 TL daha alacaksınız

Emekli maaşınızı bankadan çekerken dikkat edin! Fazladan 1500 TL ödeme yapılıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE EK 1500 TL ÖDEME

İzmir ilinde yaşayan emeklilerin maddi sıkıntılarının bir nebze de olsa rahatlaması için İzmir Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi emeklilerin yüzünü güldürdü. Bayram öncesinde emeklilere 1500 TL ek destek verilecek. Belediye düşük emekli maaşlarıyla geçinmekte sıkıntı yaşayan 25 bin emekliye bayram öncesinde 1500 TL ek ödeme yapmaya karar verdi. Ödemelerden faydalanmak için bizvariz.izmir.bel.tr internet sitesi üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. 

emeklilere ek 1500 tl ödeme

En düşük emekli maaşının asgari ücretin epey altında kalması sebebiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Emekliye Nakdi Destek Projesi başlattı ve 25 bin emekliye 1.500 TL ek ödeme yapılacağını söyledi. Ödemeler Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Başvuru yapmak için bizvariz.izmir.bel.tr internet sitesi Başvuru- Emekli Desteği adımlarını takip ederek sizden talep istenen belgeleri sisteme yükleyerek yapılabilecek. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nda çalışan yetkililer sosyal yardım kriterlerine uyan vatandaşları tespit ettikten sonra ödeme ile ilgili bilgilendirme yapacak.