Elinde Türk lirası olanlara İslam Memiş'ten çağrı! Ekim ayında bunu yapan kazanacak

Piyasa hareketliliği devam ederken uzmanların açıklamaları da yakından takip ediliyor. İslam Memiş uyardı! Tüm detaylar haberimizde.

Elinde Türk lirası olanlara İslam Memiş'ten çağrı! Ekim ayında bunu yapan kazanacak

İslam Memiş yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Ekim ayına dikkat çekti! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ'TEN EKİM AYI UYARILARI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcı vatandaşlara elindeki altın, gümüş, Euro, sterlini satmaması gerektiğini ve rüzgarın tersine döneceğini söyledi. Memiş, uzun vadeli düşünülmesinin gerektiğini söyleyerek düşüşlerin paniğe sebep olduğunu ancak rüzgarın tersine döneceğini söyledi. İslam Memiş değerli metallerin düşüşlerinin arkasında ABD FED kararları olduğunu, faiz artırma kararlarının altın fiyatlarını etkilediğini belirtti. İslam Memiş yaşanan hareketlilik sürecinde yatırımcıların dikkatli davranmaları gerektiğini, kısa vadeli değil uzun vadeli düşünmenin önemli olduğunu söyledi. 

islam memiş altın uyarılarını paylaştı

Borsa iç piyasa fiyatları yükselirken döviz kurları ve faiz oranlarının artmasıyla yatırımcılar güvenli liman olarak altın, dolar, Euro gibi seçenekleri tercih ediyor. Memiş küresel ekonomide beklenen bir tufan olduğunu, özellikle Ekim ayı ortalarında ekonomide yaşanacak olan bu tufanın fiyatlamaları gündeme getireceğini, göç sorun ları, ekonomik krizler gibi birçok etkenle birlikte yatırımcıların yatırım araçlarını iyi seçmesi gerektiğini belirtti. İslam Memiş borsa, döviz, altın yatırımlarında kararsız kalan yatırımcılara stok yapmanın ve doğru zamanlamanın önemli olduğunu söyleyerek ONS altındaki baskılamanın geçici olduğunu, Merkez Bankalarının altın stoklarını artırma ile ilgili açıklamalar yapabileceğini, kriz dönemlerinde altın satışlarının yaşanabileceğini ama düşüşlerin kalıcı olmayacağını söyledi. İslam Memiş piyasa dalgalanmalarına karşı sağlam duruş sergilenmesi gerektiğini ve yatırımcıların doğru strateji belirlemesi gerektiğinin altını çizdi.

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.