Denizbank müşterilerine talih kuşu kondu! Tek SMS ile 100.000 TL ihtiyaç kredisi hesapta!

Denizbank'tan müşterilerine özel kampanya haberi geldi. 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sağlanırken düşük faiz oranlarıyla ilgi çoğaldı. Kısa mesajla beraber yapılan başvurular üzerine tüm detaylar haberimizde.

Denizbank müşterilerine talih kuşu kondu! Tek SMS ile 100.000 TL ihtiyaç kredisi hesapta!

24 ay vadeli olarak sunulan kredi ödemelerinde 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı veriliyor. Düşük faiz oranıyla avantajlı teklifler sunulurken nasıl başvuru yapılacağı ise merak konusu oldu. İşte SMS ile başvuru yapma detayları...

Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan oturduğunuz yerden kredi başvurularında bulunabilirsiniz. Denizbank, cep telefonları üzerinden kısa mesaj üzerinden kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılarak 3280'e gönderilir. Başvurusu onaylanan kişilerin hesaplarına aynı gün ödemeler aktarılır.

denizbank kredi

Düşük faizli oranlar üzerinden uygun kredi notuna bakılarak müşterilere destek sağlanır. Denizbank, yüksek limitli kredi kullanmak isteyen vatandaşlara destek verirken kimlik ve gelir belgesini alarak en yakın Denizbank şubesine gidilerek başvuruda bulunabilirsiniz.