Dar gelirlilere bakanlık kasası açıldı! Bu şartlara uyanlar 2.125 TL yardım alabilecek

İhtiyaç sahibi vatandaşlara maddi destekler devam ediyor. 2 bin 125 TL ödemeler başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Dar gelirlilere bakanlık kasası açıldı! Bu şartlara uyanlar 2.125 TL yardım alabilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Başvuru şartları açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2 BİN 125 TL ÖDEMELER BAŞLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere hane içinde kişi başına düşen gelire göre yapılan ödemeler belli oldu. Hak sahiplerine 850 TL ile 1250 TL arasında ödeme yapılıyor. Aynı zamanda hak sahibi vatandaşlara elektrik faturası desteği ve çocuk desteği olarak ek ödeme de yapılıyor. 

2 bin 125 tl ödemeer başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen maddi yardımlar ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilaç gibi geliyor. Bakanlık Eylül ayı aile destek ödemelerini hak sahiplerinin hesaplarına yatırdı. Hak sahipleri için toplam 4.3 milyar TL ödeme ayrıldı. Geçtiğimiz sene başlayan aile destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlara aylık 350 TL ile 650 TL arasında çocuk destek ödemeleri de yatıyor. Aynı zamanda 112 TL ile 225 TL arasında değişkenlik gösteren elektrik faturası destekleriyle 2 bin 125 TL'ye varan ödemeler yapılıyor.