Çocuk Sahibi Aileler İçin Faizsiz Kredi Fırsatı! 50.000 TL Destek Bu Bankadan!

Ziraat Bankası'ndan çocuğu olan aileler için faizsiz eğitim kredisi fırsatı! Başvuruyla 50.000 TL'ye kadar destek sağlanıyor. Okul öncesi velilerin ihtiyacına özel, 36 ay vadeli kredi kampanyası!

Çocuk Sahibi Aileler İçin Faizsiz Kredi Fırsatı! 50.000 TL Destek Bu Bankadan!

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Ancak son aylarda yaşanan ekonomik zorluklar, velileri düşündürmeye başladı. Fiyatların her geçen dakika arttığı bir dönemde, Ziraat Bankası çocuğu olan ailelere güzel bir haberle geldi. Ziraat Bankası, çocuğu olan ailelere yönelik yeni bir eğitim kredisi paketi hazırladı. Başvuru yapan ailelere Ziraat Bankası tarafından 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli faizsiz eğitim kredisi imkanı sağlanacak.

Okulların Açılmasına Kısa Bir Süre Kala Eğitim Kredisi

Ziraat Bankası, okulların açılmasına kısa bir süre kala velilerin işini kolaylaştırmak amacıyla yepyeni bir eğitim kredisi paketi sunuyor. Yeni kampanya ile okul öncesi velilere faizsiz eğitim kredisi desteği sağlanacak. Öğrencilerin eğitim, kurs, üniversite ya da dershane giderlerini karşılaması için hazırlanan eğitim kredisi paketine veliler başvurabilecek. Ziraat Bankası'nın özel eğitim kredisi kampanyası 36 ay vadeli olarak sunuluyor ve başvurularda 50.000 TL'den başlayan kredi limitleri bulunuyor. Daha yüksek limitlerle başvuru yapmak da mümkün.

para-4.webp

Ziraat Bankası'ndan Öğrencilere Eğitim Kredisi İmkanı

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası, çocuğu okula giden ailelere yönelik yepyeni bir destek paketi hazırladı. Ziraat Bankası, ailelere eğitim kredisi desteği sunacak. Eğitim kredisi almak isteyen aileler, Ziraat Bankası şubelerinden, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilecekler. Yeni kampanya kapsamında, 50.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı 36 ay vadeli olarak sunuluyor. Ayrıca, 100.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı ise 24 aya kadar vade seçenekleriyle veriliyor.

Eğitim Kredisi Başvuru Şartları

Ziraat Bankası'nın eğitim kredisi başvuru şartları da açıklandı. Eğitim kredisi almak isteyen veliler için aranan şartlar arasında şunlar bulunuyor:

  1. Öğrenci ya da kursiyer velisi olmak,
  2. Düzenli gelir sağlayan bir mesleğe sahip olmak,
  3. Öğrencinin ya da kursiyerin eğitim masraflarını üstlenen aile bireylerinden biri olmak.

Ziraat Bankası faizsiz eğitim kredisi başvuruları banka şubelerinden bizzat yapılmaktadır. Mobil veya online başvurular kabul edilmemektedir. Ayrıca, bu yeni kredi kampanyasında banka tarafından hayat sigortası ürünü de sunulmaktadır.