Cebinde bankakartı taşıyanlar dikkat! 3 gün sonra şans yüzünüze gülecek

Banka kartı kullanan kişiler için son dakika önemli bir açıklama yapıldı. Eğer banka kartınızı düzenli olarak kullanıyorsanız, 1 Ağustos'ta başlayacak olan bu özel kampanyayı kesinlikle kaçırmamanızı öneriyoruz. İşte ayrıntılar...

Cebinde bankakartı taşıyanlar dikkat! 3 gün sonra şans yüzünüze gülecek

Duyurulan yeni kampanya ile ilgili olarak, bankamatik kartı olan kişiler için Denizbank tarafından büyük bir fırsat sunuluyor. Kampanya kapsamında, 18 yaş üzerindeki aktif banka hesabı olan ve kredi notu uygun olan kişilere destek kredi ödemesi yapılacak.

Denizbank, son dönemde yaptığı kredi kampanyaları ile tercih edilen bir banka haline gelmiştir. Nakit sıkıntısı yaşayan kişiler, uygun kredi notu ve sicili olanlar için bu bankanın kampanyalarından faydalanarak finansal destek alabilmektedir.

40 BİN LİRAYA KADAR KREDİ FIRSATI

denizbank

Kredi kampanyasına başvuru yapacak olan kişiler, kredi notu ve şartlarına uygunsa 1 Ağustos tarihinden itibaren 40.000 TL'ye kadar nakit kredi alabilecektir. Başvurular 1 dakika içinde sonuçlanacak ve onaylanan tutar hemen hesaplara yatırılacaktır.

Özellikle SMS ile başvuru yapacak olan kişiler, kendi cep telefonları üzerinden "KREDİM TC KİMLİK" yazarak 3280 numarasına mesaj atabilirler. SMS başvuruları sonrasında hızlı bir değerlendirme yapılacak ve kredi onayı alınan tutar en yakın banka şubesinden kullanılabilecektir. Bu süreçte gelir belgesi istenmeyecektir.

Denizbank ayrıca uygun faiz oranlarıyla kredi başvurularını MOBİL uygulama üzerinden de 7 gün 24 saat kabul etmektedir. Kredi notunun 1400 ve üzerinde olması da başvuru için gereken bir kriterdir.