Bugün paraya ihtiyacı olana yarın 15.000 TL şipşak kredi! O banka hiçbir şart aramıyor

Nakde acil ihtiyacı olanlara müjde! 15 bin TL'lik destek ödemeleri başlıyor. Detaylar haberimizde!

Bugün paraya ihtiyacı olana yarın 15.000 TL şipşak kredi! O banka hiçbir şart aramıyor

Mali sıkıntı içinde olan vatandaşlara müjde niteliğinde bir destek geliyor! Acil paraya ihtiyaç duyanlara yönelik olarak, bir banka tarafından şartsız koşulsuz 15.000 TL destek verilecek. Bu destek programı kapsamında başvuruları alınmaya başlandı. İhtiyaç sahipleri için adeta bir kurtuluş kapısı olan bu destek, acil finansal yardıma ihtiyaç duyanlara önemli bir maddi rahatlama sağlayacak. Detaylar haberimizde!

Albaraka Türk, nakit ihtiyaçlarına çözüm sunan bir kampanyayı duyurdu. Haberlere göre, 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya kapsamında, Vade Farksız 15 bin TL Limitli Pratik Finansman Kart ile ödemeler gerçekleştirilecek. Müşterilere üç aylık bir taksit erteleme imkanı tanınacak ve aynı zamanda 6 ay vadeli ödeme seçeneği sunulacak. Ancak, kampanyadan yalnızca 25 yaş ve üzeri müşteriler yararlanabilecek, başvuruları onaylanan müşteriler finansman taleplerini değerlendirmek üzere beklemeye alınacak.

Albaraka Türk, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilere özel olarak tasarlanmış bir kampanyayı duyurdu. Kampanya detaylarına göre, bu avantajlı finansman fırsundan yararlanmak için ilk adımı Albaraka Türk mobil uygulamasını indirerek atmanız gerekiyor. Görüşmeli görüşme yöntemiyle müşteri olma şartına sahip olan kullanıcılar, telefona gönderilen geçici şifre ile mobil uygulamaya giriş yaparak kampanya başvurularını oluşturabiliyor.

xcv

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra kampanya menüsüne giderek Vade Farksız 15 bin TL kampanya kodunu alabilir ve ardından işlem menüsünden Pratik Finansman Kart sayfasına yönlendirilerek kampanya kodunu girip limit belirleyebilirler. Başvuru tamamlandıktan sonra değerlendirme sonuçları kısa mesaj yoluyla bildirilecek ve fiziki kartınız gelene kadar online alışverişlerde kampanyadan faydalanabileceksiniz. Bu fırsat, 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.