Bu otomobilleri alana 250 bin TL indirim var: Hızlı olan kapacak

Sıfır otomobil almak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte detaylar....

Bu otomobilleri alana 250 bin TL indirim var: Hızlı olan kapacak

SIFIR OTOMOBİL ALACAKLAR BU KAMPANYAYI SAKIN KAÇIRMAYIN…

Sıfır otomobil almak isteyenlere inanması güç bir indirim kampanyası yapldı. Sıfır otomobillerin fiyatları yıl sonunda ciddi indirimlere girdi. Baı otomobiller tam 250 bin lira indirimle alıcı bekliyor. İşte bu fırsatı kaçırmamak için detaylar….Sıfır otomobil alacak olanların bu kampanyayı kaçırmaması şart. Aralık ayına özel olarak Toyota C-HR Hybrid, Corolla, Corolla Cross, Yaris Cross ve Hilux modelleri 200 bin lira indirimli olarak alısıcısnı bekliyor. Opel Grandland modelleri ise tam tamına 327 bin 900 daha avantajlı satacak.

araç

TOYOTA’DAN İNANILMAZ İNDİRİM

Toyota Türkiye de en çok tercih edilen araç markaların başında geliyor. Toyota C-HR Hybrid modeli lansmana özel olarak indirime gitti. Aralık ayı içinde geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için ise sayılı zaman kaldı. Yeni Toyota C-HR Hybrid 250 bin TL’indirimle 1 milyon 550 bin TL’ye satılıyor. Ayrıca araç alacaklara r 100 bin TL 12 ay vade ile 0 faizli kredi imkanı da bulunuyor.

Toyota Corolla’nın 1.5 litre benzinli Vision MDS ve Vision Plus MDSmodellerinde de ÖTV muafiyeti var. 1 milyon 2 bin 800 TL’den satışa çıkarılan ve Corolla Sedan’da 200 bin TL indirime gitti. Ayrıca bu modelde 200 bin TL 12 ay, yüzde 0 faiz ansı da bulunuyor.

Corolla Cross ve Yaris Cross modellerinde de 200 bin TL’ye kadar indirim bulunuyor. Corolla Cross, da indirim yapılan modeller arasında o da 200 bin TL’ye kadar indirimli olarak satılacak. Yaris Cross ise 150 bin TL 12 ay yüzde 0 faiz ile alıcısını bekliyor. satışa sunuluyor.

Toyota Hilux modelinde 200 bin TL indirimle 1 milyon 410 bin TL’ye satılan bu modelde 100 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz bulunuyor. Bu kaçırılmayacak indirimlerden yararlanmayı kaçırmayın….

OPEL GRANDLAND’DA BU KAMPANYAKAÇMAZ

Opel Grandland,da bu kampanya ya dahil edilen araçlar arasında yer alıyor. Araç GS versiyonunda 75 bin TL, Ultimate versiyonunda 100 bin TL takas desteği seçeneği ve 1.2 130 HP AT8 GS versiyonunda ise online rezervasyona özel 327 bin 900 TL’ye indirimli olarak satılıyor.