Bu bankada hesabı olanlara koşulsuz şartsız 70.000 TL! Acil nakitte yüz güldüren kampanya

Akbank, kredi politikalarında gerçekleştirdiği güncelleme ile müşterilerine 70.000 Türk Lirası'na kadar ihtiyaç kredisi sağlama fırsatı sunmaktadır. Bu geniş kapsamlı teklif, özel vade seçenekleri, 3 ay erteleme imkanı ve hatta yeni müşterilere özel, faizsiz nakit avans kampanyası gibi avantajları içermektedir. İşte tüm detaylar...

Bu bankada hesabı olanlara koşulsuz şartsız 70.000 TL! Acil nakitte yüz güldüren kampanya

Akbank, müşterilerine 70.000 Türk Lirası'na kadar ihtiyaç kredisi başvuru imkanı sağlıyor. Kredi, en fazla 24 aya kadar vade seçeneği sunarken, genel kredi puanlama kriterlerine bağlı olarak değerlendirilecektir. Akbank'ın sunmuş olduğu bu kredi paketinin detaylarına şu şekilde göz atabiliriz:

Akbank, kredi kartı veya banka kartına sahip olan müşterilerine hızlı kredi çekme olanağı sunuyor. Mobil bankacılık kullanıcıları için 70 bin Türk Lirası tutarında kredi paketi sunulmaktadır ve en uzun süreli vade 24 ay olarak belirlenmiştir.

Akbank müşterileri, başvurularını SMS yoluyla da gerçekleştirebilirler. "KREDI" yazıp ardından Vatandaşlık Numarası ve Doğum tarihini belirtilen formatta yazarak 4425'e göndermeleri yeterlidir.

Özel kredi başvuruları, en geç 31 Temmuz 2023 tarihine kadar kabul edilecektir. Kredi onaylandığında, hızla hesaba geçirilir ve müşterilerin kullanımına sunulur.

Akbank, çekilen kredilerde ilk 3 ay boyunca ertelemeye imkan tanır. Bu süre zarfında, ödemeler yalnızca faiz olarak yapılır; böylece müşteriler, önlerindeki ayları daha rahat geçirebilirler.

Faizsiz Kredi Kampanyası Sonlandırıldı, Ancak Nakit Avans Devam Ediyor

Akbank, artan enflasyon ve faiz politikası nedeniyle faizsiz kredi kampanyasını sonlandırmıştır. Ancak, 6 ay vadeli ve %0 faizli nakit avans kampanyası devam etmektedir. Bu kampanyadan yararlanmak için son katılım tarihi 31 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir.