Bu Banka, Kart Sahiplerine 400 TL Ödeme İmkanı Sunuyor

Türkiye İş Bankası müşterilerine yönelik özel bir açıklama yapıldı. Banka, müşterilerine akaryakıttan markete birçok kategoride avantajlar sunarak çeşitli sektörlerde geçerli kampanyalar düzenlemektedir.

Bu Banka, Kart Sahiplerine 400 TL Ödeme İmkanı Sunuyor

İş Bankası, müşterilerine özel olarak sunduğu kampanyada, katılımcılar kartlarına MaxiPuan yükleyecek. Yarın sona erecek olan kampanyaya katılanlar tam 400 TL kazanma fırsatı yakalayacaklar.

İş Bankası'ndan Market Alışverişlerine Özel Kampanya

İş Bankası, market alışverişlerini kapsayan özel bir kampanya düzenliyor. Bankanın duyurduğu kampanya yarından itibaren geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak için marketlerden tek seferde 500 TL ve üzeri alışveriş yapmanız gerekiyor. İlk peşin alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacağınız 500 TL ve üzeri her peşin alışverişe 40 TL ekstra kazanç sağlayacaksınız. Toplamda ise isteyenler için MaxiMil olarak kullanabileceğiniz 400 TL değerinde MaxiPuan elde edebileceksiniz.

para9.webp

İş Bankası Ödül Kullanımı

Kazanılan MaxiPuan'lar, 3 Ağustos 2023 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan'ların son kullanma tarihi ise 30 Eylül 2023'tür.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli bir kredi kartı olması durumunda, kazanılan puanlar MaxiMil'e dönüştürülebilir. Böylece tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanabilirsiniz. Ancak Maximiles'a yüklenen puanlar, Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacaktır.

Kampanya Detayları

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir. Başka bir kart için aynı kampanyadan tekrar faydalanmak mümkün değildir.

İş Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla onların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu fırsatı kaçırmayın, yarından itibaren market alışverişlerinizde MaxiPuan kazanarak birikimlerinizi değerlendirin!