Bu Banka Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 1 Milyon TL'lik Konut Kredisi Sunuyor! %0,89 Faiz Oranıyla Fırsatı Kaçırmayın!

Ziraat Bankası'ndan herkese 1 Milyon TL'lik konut kredisi fırsatı! %0,89 faiz oranıyla ev sahibi olmak artık çok kolay. Detaylar için başvurunuzu hemen yapın!

Bu Banka Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 1 Milyon TL'lik Konut Kredisi Sunuyor! %0,89 Faiz Oranıyla Fırsatı Kaçırmayın!

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen herkese büyük bir kredi kampanyası sunuyor. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, konut fiyatlarındaki artışa rağmen kredi almak isteyenlere uygun faiz oranları ve yüksek kredi miktarları sunuyor. Şimdi siz de Ziraat Bankası'nın sunduğu avantajlı kredi fırsatlarıyla hayalini kurduğunuz eve sahip olabilirsiniz!

1 Milyon TL'lik Konut Kredisi İle Hayallerinizi Gerçekleştirin!

Ziraat Bankası, birçok satılık ev ilanının 1 Milyon TL ve üzerinde olduğu göz önüne alınarak, 1 Milyon TL'lik kredilere özel bir kampanya düzenliyor. Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi üzerinden yapılan başvurular sonucunda Ziraat Bankası müşterilerine 1.000.000 TL'lik kredi imkanı sağlanıyor. Hayalinizdeki ev için gereken finansmanı Ziraat Bankası'nın destekleriyle sağlayabilirsiniz.

para3.webp

Kredinin Detayları ve Avantajları

Ziraat Bankası'nın sunmuş olduğu 1 Milyon TL'lik genişletilmiş Konut Kredisi oldukça avantajlı koşullarla sunulmaktadır. Krediye başvuran ve müşterisi olan her Ziraat Bankası kullanıcısı, bu kredi fırsatından yararlanabilecektir. Kredinin detayları aşağıdaki gibidir:

  • Toplam vade tutarı 120 ay olarak belirlenmiştir.
  • Faiz oranı sadece % 0,89 olarak uygulanmaktadır.
  • Aylık ödeme tutarı sadece 13.594,49 TL'dir.
  • Yıllık toplam maliyet ise sadece 11.4467'dir.

Ziraat Bankası'nın avantajlı kredi fırsatlarıyla artık ev sahibi olmak çok daha kolay! Siz de Ziraat Bankası'nın sunduğu uygun faiz oranları ve genişletilmiş kredi miktarıyla hayalini kurduğunuz evi satın alabilirsiniz. Hemen başvurun, ev sahibi olma hayallerinizi gerçekleştirin!