Bitcoin'de asıl patlama başlıyor! O rakama ulaşacak

Bitcoin yeni zirvelere ulaştı! Ünlü destekçi açıklamalarda bulundu! Detaylar haberimizde.

Bitcoin'de asıl patlama başlıyor! O rakama ulaşacak

Kripto piyasasının tanınmış isimlerinden Max Keiser, Bitcoin'in (BTC) yeni zirvelere ulaştığını açıkladı. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BİTCOİN HAKKINDA GÜNCEL AÇIKLAMALAR

Bitcoin destekçisi Max Keiser, Bitcoin hakkında bir kez daha çarpıcı açıklamalar yaptı. Keiser, Bitcoin'den asla vazgeçmediğini ve fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşacağını duyurdu. Bu tanınmış savunucu, Bitcoin'in şu anda yeni zirvelere doğru ilerlediğini ve genellikle 220.000 dolarlık bir hedef fiyatına sahip olduğunu belirtiyor. Bu hedefi gerekçelendirirken Keiser, Amerika Birleşik Devletleri'nin gelecek sene 1,5 trilyon dolar borçlanacağına dikkat çekti. 

Bitcoin Hakkında Güncel Açıklamalar

Bitcoin son birkaç aydır yükselişte ve ATH seviyelerine yaklaşıyor. Pek çok ünlü analistçi, Ekim ayından bu yana yaklaşık %70 artış göstererek 44.500 dolara ulaşan Bitcoin'in geleceği hakkında konuşmaya başladı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafınca bir spot Bitcoin ETF başlatılabilirken birçok analistçi, ABD Merkez Bankası'nın (FED) yaklaşan halving ve faiz indirimlerinin Bitcoin'de bir ralliyi tetikleyeceğine inanıyor. Gelecek sene boğa sezonu yaşanacağı öngörülüyor. Fakat yatırımcılar, ETF'nin reddedilmesinin ve sert Amerika Birleşik Devleti'nin yaptırımlarının hayal kırıklığı yaratabileceğinden endişe ediyor.