Bir fincan kahve parası ödeyen 10.000 TL'lik kredi alacak! Masrafsız şartsız başvurular başladı

Günde 60 Türk Lirası ödeyen herkes için 10 bin Türk Lirası değerinde kredi imkanı sunulacak! Üstelik dosya masrafı gibi ek ücretler de yok. Dijital banka, sıradışı bir fırsat sunarak tüketicilere yardımcı oluyor. İşte tüm detaylar...

Bir fincan kahve parası ödeyen 10.000 TL'lik kredi alacak! Masrafsız şartsız başvurular başladı

Pandemi döneminden bu yana çeşitli kriterlere dayalı olarak artış gösteren enflasyon, küresel ekonomideki en büyük sorunlardan biri haline geldi. Merkez bankaları, uzun bir süredir enflasyonun kontrol altına alınması için farklı stratejiler üzerinde çalışıyor ve verdikleri faiz kararları ile piyasalarda dalgalanmaların yaşanmasına neden oluyorlar. Bu dalgalanmalar, güncellenen ürün ve hizmet fiyatları nedeniyle gelirleri ile geçinmekte zorlanan milyonlarca tüketiciyi etkiliyor ve bu süreçte bankalara olan kredi talebini artırıyor.

İŞTE KREDİYE DAİR MERAK EDİLEN TÜM DETAYLAR

para


Uzmanlar, son dönemlerde kredi talebinin en yüksek seviyelerine ulaştığını belirtiyorlar ve bankaların nakit erişimini zorlaştırmak için faiz artışları ve kredi limiti kısıtlamaları gibi önlemler aldıklarına dikkat çekiyorlar. Ancak, tüketicilerin tepkileri giderek artarken, son dönemlerin en büyük destek haberi ON Bank tarafından geldi. Burgan Bank'ın dijital bankacılık birimi olan ON Bank, avantajlı tüketici kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

ON Bank'tan Dosya Masrafsız Dijital Kredi Fırsatı!

Dijital bankacılık sektörünün yükselen yıldızlarından biri olan ON Bank, ayın fırsatını duyurdu. Şube olmayan bir yapıya sahip olan ON Bank, müşterileriyle elde ettiği karı paylaşarak farkını ortaya koyuyor ve şimdi dosya masraflarını sıfırladığı kredi ürünüyle dikkat çekiyor.

ON Bank tarafından sunulan bu kredi kampanyasının başlangıç faizi yüzde 1,79 olarak belirlenirken, azami vade süresi 36 ay olarak sınırlandırıldı. Banka, bu kredi ürününe resmi internet sitesi veya ON Bank Mobil uygulaması üzerinden başvuruların yapılabileceğini duyurdu. Bu fırsatı kaçırmayın!

ON BANK İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESABI

ON Bank'ın dijital ihtiyaç kredisi için örnek maliyet tablosu aşağıda yer almaktadır:

- Kredi Tutarı: 10.000 Türk Lirası

- Vade Sayısı: 6 Ay

- Faiz Oranı: %1,79

- Taksit Tutarı: 1.805,01 Türk Lirası