Beylere üzücü haberimiz var! Halı saha maçları sona erdi: Zamlı fiyatı duyan vazgeçiyor

Futbolseverleri bir araya getiren halı saha tesislerinde fiyatlara zam geldi.

Beylere üzücü haberimiz var! Halı saha maçları sona erdi: Zamlı fiyatı duyan vazgeçiyor

Kayseri'deki halı saha tesislerinde fiyatları etkileyen döviz kurlarındaki ve uluslararası ürün fiyatlarındaki artışlar nedeniyle yüzde 66'lık bir zam yapıldı. Halı saha ücretleri kişi başı 50-60 TL'den 100 TL'ye çıktı ve toplamda bin 400 TL olarak belirlendi. Düzenli olarak hafta sonları arkadaşlarıyla maç yaparak keyifli vakit geçiren futbolseverler, bu zammın bütçelerini nasıl etkileyeceğini merak ediyorlar. İşte detaylar...

halı saha fiyatları

KAYSERİ HALI SAHA FİYATLARINI ETKİLEYEN DÖVİZ KURLARI YÜZDE 66'LIK ZAM HABERİ

Hey maç severler, güzel haberlerimiz yok maalesef! Kayseri'deki halı saha tesislerinde fiyatlar yükseldi, yani zam yedik. Döviz kurları, vergiler ve uluslararası ürün fiyatları arttı, ve bu da halı saha fiyatlarına yansıdı. İşte o an geldi, Kayseri Halı Saha ve Sportif Faaliyetler Derneği duyurdu ki, halı saha ücretlerine yüzde 66 zam yapmışlar! İşte diğer ayrıntılar...

dolar kuru

Eskiden kişi başı 50-60 TL ödüyorduk, ama şimdi servissiz kişi başı tam 100 TL istiyorlar. Bir de bakmışız ki toplamda bin 400 TL olmuş. Yani maç yaparken cebimizden daha fazla para çıkacak demek oluyor bu. Hafta sonları düzenli olarak arkadaşlarımızla buluşup, maç yapıyorduk, ama şimdi bütçemizi zorlayacak gibi görünüyor.

Düşünsenize, eğlenmek ve spor yapmak için gitmeye alıştığımız halı sahalara şimdi daha çok para ödeyeceğiz. Hem de zam haberi geldikten sonra moralimiz biraz bozuldu açıkçası. Tabii, spor yapmak ve arkadaşlarımızla takılmak güzel, ama cebimizden fazla para çıkmadan da olmaz mıydı? Neyse, belki bir çözüm bulunur, umudumuzu kesmeyelim.

Arkadaşlarım arasında da aynı düşüncede olanlar var. Maç yapmak bizim için önemli, bir nevi ritüel gibiydi. Ama bu zamla beraber biraz daha düşüneceğiz artık. Başka alternatifler aramamız gerekecek gibi görünüyor. Belki başka bir yerde uygun fiyatlı halı saha bulabiliriz, ya da başka spor aktivitelerine yönelebiliriz. Neyse, çare buluruz umarım.

Bu zamlar sadece halı saha fiyatlarına mı yansıyor acaba? Maç için toplanıp gittiğimiz bu tesislerde her şeyin fiyatı arttı mı? Yani içecekler, atıştırmalıklar falan da zam yemiş mi? Bir de bunları öğrenmek lazım, çünkü artık ekonomik davranmak zorundayız gibi.

Neyse, umarım bu zam haberleri yayılmadan önce maç yapabildiğimiz güzel günler geri gelir. Eğlenmek ve spor yapmak hepimizin hakkı, buna kimse engel olamaz. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek, umarım daha iyi haberler gelir. Sporun ve eğlencenin tadını çıkarabileceğimiz güzel günler dileğiyle!