Belediyeye KPSS şartıyla memur alımı yapılacak! Ön lisans, lisans mezunları dikakt

İş arayan adaylara müjde! Belediye memur alımını başlattı! Tüm detaylar haberimizde.

Belediyeye KPSS şartıyla memur alımı yapılacak! Ön lisans, lisans mezunları dikakt

Belediye düşük KPSS puanıyla personel alımlarını başlattı! Bu fırsat kaçmaz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BELEDİYEDEN PERSONEL ALIMI

İstanbul Adalar Belediyesi tarafından yapılan son duyuruya göre belediye bünyesine memur, mimar, mühendis, veteriner, zabıta memuru alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, Türk Ceza Kanunu 53. madde kapsamında süresi geçmiş ya da affa uğramış bile olsa devlet güvenliğine karşı, anayasal düzene karşı, 

adalar belediyesi personel almları başladı

zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güvenin kötüye kullanımı, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, malvarlığı aklama suçlarından mahkum edilmemesi, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, görevini devamlı yapmasına engel ruhsal ya da fiziksel bir engeli olmaması şartları aranıyor. Adaylar başvurularını Maden Mahallesi Altınordu Sokak Numara 21 Büyükada Adalar İstanbul İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen ya da iadeli taahhütlü posta aracılığıyla 20 Kasım ile 24 Kasım tarihleri arasında yapabilecekler.