Başvurmayan emekli pişman olacak! 12.500 TL'lik ödeme kimliğiyle gelene anında veriliyor

Emekliler için ek promosyon ödemesi o banka tarafından yapılacak. İşte detaylar....

Başvurmayan emekli pişman olacak! 12.500 TL'lik ödeme kimliğiyle gelene anında veriliyor

PROMOSYON YARIŞINDA O BANKA ÖNDE!

Emekliler için promosyon müjdesi bitmiyor. Paylaşılan son bilgiye göre emekliler maaşını o bankaya taşırsa 8.500 TL + 4.000 TL ek ödeme alacak. Peki o banka hangisi işte detaylar…

emekli

Son zamanlarda emekliler bankaların promosyon yarışına dahil oldu. Bankalar yıl sonu yaklaştıkça promosyon yarışında da farklaını ortaya koymaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere 5000 TL ikramiye vermesiyle birlikte bankalarda bu yarışta daha atağa geçti. Emeklileri kendi bankalarına çekmek için türlü kampanyalar hazırlayan bankalar bu sefer de promosyona ek bir ödeme daha yapacaklarını duyurdu.

HANGİ BANKALAR PROMOSYON ARTTIRDI?

Promosyon arttıran bir banka da İNG Bank oldu. Buna göre İNG tarafından yapılan açıklamada maaşını İNG ye taşıyane ek promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Ödemelerin miktarı ise emeklilerin maaşlarına göre farklılık gösteriyor. Bu konuda açıklama yapan banka, “SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 4.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 12.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz” dedi. Ayrıca şubeye gitmeye gerek kalmadan emekliler e edevlet üzerinden de maaş taşıma işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler. Bunun dışında emeklilere özel ayrıcalıklarda sunuldu. Emekliler para transferlerinde işlem masrafı ödeme yükünden de kurtuldu. Faz oranları ise yüzde 3.39 dan hesaplanacak. Turuncu Ekstra Plus avantajlarından da yararlanabilecekler.