Başvuranlara 5 dakikada onaylı faizsiz 20.000 TL kredi fırsatı!

Garanti BBVA'nın mobil uygulamasından ya da internet bankacılığı aracılığıyla yeni müşterilere harika fırsatlar sunuluyor. Banka, ağustos ayı sonuna kadar geçerli özel kampanyayla yeni müşterilerine 20.000 TL'ye varan faizsiz ihtiyaç kredisinden yararlanma imkanı sunmaktadır.

Başvuranlara 5 dakikada onaylı faizsiz 20.000 TL kredi fırsatı!

1-31 Ağustos tarihlerinin arasında Garanti BBVA Mobil'den müşteri olanlar en az 1.000 TL, en fazla 20.000 TL faizsiz kredi kullanabilecek. Kredi başvurusunda bulunan yeni müşteriler, kredisini 6 ayda faizsiz ödeyebilecek. Örneğin 20.000 TL borç alanlar aylık 3333,33 TL ödemeyle krediyi kapatabilecek. Bu fırsat yalnızca Garanti BBVA'nın dijital kanalları üzerinden yeni bankacılık müşterilerine sunulmaktadır.

Başvuranlara 5 dakikada onaylı faizsiz 20.000 TL kredi fırsatı!

Garanti BBVA'nın başlattığı bu kampanya çalışması özellikle ekonomik sıkıntı yaşayanlara yönelik büyük bir fırsat şeklinde öne çıkmaktadır. Faizsiz kredi arayanlar için zorunlu kampanya olan söz konusu kampanya sınırlı bir süre için geçerlidir.

Kredi ihtiyacı olanlara ilginç fırsatlar sunan bu kampanya birçok kişinin dikkatini çekti. Garanti BBVA'nın dijital kanallarından kolayca başvuru yapılarak kısa sürede faizsiz krediye ulaşılabilmektedir. Bu avantajdan yararlanmak için 31 Ağustos'a kadar müşteri olmanız yeterli. Kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu unutmayın..