Bankalardan kredi çekenler, fatura yatıracaklar dikkat! 90 gün kararı şaşkına çevirecek

Acil nakit ihtiyacını banka ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak karşılamak isteyenlere müjdeli bir haber verildi. Yapılan açıklamada ihtiyaç kredilerinde geri ödemelerin 3 ay erteleneceği bilgisi de paylaşıldı.

Bankalardan kredi çekenler, fatura yatıracaklar dikkat! 90 gün kararı şaşkına çevirecek

Acil ihtiyaçların hayatın beklenmedik anlarında ortaya çıkması ekonominin dengesini bozabilir. Bu gibi durumlarda acil durum kredisi, hızlı ve güvenli bir finansman çözümü arayanlara yönelik önemli bir destek olabilir. Acil durum kredisi, bankaların acil nakit ihtiyacı doğan kişilere anında fon sağlamak için sunduğu özel bir kredi ürünüdür. Acil durum kredileri, hızlı başvuru ve değerlendirme süreci sayesinde beklenmeyen harcamalar için güvenilir kurtarıcılar olduklarını kanıtladılar. Bu kredilerde ani durumlar için size sadece finansal rahatlık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda uygun faiz oranlarıyla ve ayrıca esnek ödeme seçenekleri ile kişiye özel bir çözüm sunar.

YAPI KREDİ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

Yapı Kredi Bankası'nın müşterilerine 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi sağlayan bankalardan birisi olduğu bilinir. Bankanın kampanyası sayesinde 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilir, başvurunuzu tek SMS ile gönderebilirsiniz. 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredilerde %4,19, 100.000 TL'ye kadar kredilerde %4,09 faiz oranı uygulanmaktadır. Bankanın hazırladığı krediden yararlanmak için yapmanız gerekli olan tek şey ise "Kredi Türü yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak ardından kimlik numarasını yazarak aylık gelirinizi belirtmeniz ve 4411'e SMS atmanız."

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredileri

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyaları ile müşterilerine uygun geri ödeme seçenekleri sağlamaktadır. %2,45 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sağlayan banka, kampanya kapsamında müşterilerine 3 ay erteleme seçeneği sunuyor. Bu sayede kredi çeken vatandaşlar, kredilerini çektikten sonra üç ay gibi erken bir sürede taksitlendirmeye başlayabilmektedir. Ayrıca eşit taksit imkanı sayesinde müşteriler ödemelerini finansal durumlarına göre yapılandırabilmekte ve alınan parayı borçlarını erken kapatmak için kullanabilmektedir. 90 güne kadar ödemesiz dönem olması da dikkat çekici bir kampanyadır. İş Bankası anında kredi başvurusu İşCep veya internet şubesi veya İş Bankası şubesi aracılığıyla yapılabilir. İş Bankası, müşterilerine bu avantajları sağlayarak, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam edecektir.

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

QNB Finansbank, halka sunduğu tüketici finansmanı kampanyaları ile gündem yarattı. Kampanya %2,81 faiz oranıyla ve 36 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır. Aylık taksitler 503 TL olarak belirlendi. Diğer ticari bankalara göre çok düşük faiz oranlarıyla kredi sağlayan QNB Finansbank, söz konusu kampanyayı geçici olarak devreye aldı. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler çeşitli şekillerde başvuruda bulunabilirler. 0850 220 8 573 Kredi Hattı veya TC kimlik numaranızı 5030'a mesaj atarak da başvurabilirsiniz. Başvuruyu herhangi bir QNB Finansbank şubesinden, mobil uygulamalardan veya internet bankacılığından da tamamlayabilirsiniz.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ

TEB, bahar yarıyılı özel planlarıyla ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanya kapsamında müşteriler %1,55'ten başlayan 3 ay vadeli kredi seçeneğinden yararlanabiliyor. TEB, 10.000 TL krediye 36 ay vade seçeneği sunarak müşterilerine esnek ödeme seçenekleri sunuyor. Kredi başvuruları TEB internet sitesi üzerinden veya şube aracılığıyla yapılabilmektedir.