Bankalardan borç kapatan kredi! Tek başvuruyla binlerce lira yatıyor

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Denizbank ve Şekerbank gibi büyük finans kuruluşları, mali zorluk içinde olan bireylere borç birleştirme fırsatı sunuyor. İşte detaylar...

Bankalardan borç kapatan kredi! Tek başvuruyla binlerce lira yatıyor

Maddi sıkıntı yaşayan ve borçları bulunan vatandaşlar için, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Denizbank ve Şekerbank gibi finans kurumları tarafından sunulan kredi imkanları dikkat çekiyor.

Ziraat Bankası

eefer.jpg

Ziraat Bankası, gelir belgesi ve kimlik ile yapılan başvurularla bütün banka borçlarınızı birleştirme olanağı sunuyor. Başvurunuzun hızlı ve kolayca sonuçlanmasının yanı sıra, ödeme planınızı 3 aya kadar erteleyebilir ve 36 ay vadeli krediden yararlanabilirsiniz.

Vakıfbank

vrfgr.jpg

Vakıfbank, hızlıca sonuç veren başvurular ve 36 ay vadeli kredi seçeneğiyle dikkat çekiyor. Birinci taksitte 3 ay erteleme imkanının yanı sıra, tüm bankalardaki borçları tek bir borç altında toplama avantajı sunuyor.

Denizbank

denizbank-ve-diger-2-banka-vatandaslarin-sesini-duydu-kimligiyle-gelenlere-sorgusuz-belgesiz-kef-1.jpg

Devlet destekli borç kapatma kredisiyle öne çıkan Denizbank, 100 bin Türk Lirasına kadar olan kredi ile kredi kartı borçları ve ihtiyaç kredilerini tek seferde kapatma olanağı sağlıyor. Denizbank şubelerine başvurarak kolayca finansal rahatlama sağlayabilirsiniz.

Şekerbank

orig.jpg

Şekerbank, uygun faizlerle ve emeklilere özel avantajlarla 100 bin Türk Lirasına kadar borç kapatma kredisi sunuyor. Bu kampanya, borçlarınızı kapatmanızı ve maaş taşıma işlemleri için hızlı kredi kullanmanızı sağlıyor.