Banka, Sıfır Araç Alımında 280 Bin TL Kredi İmkanı Sunuyor!

Halkbank, araç sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindirecek bir fırsat sunuyor. "Yeşil Işık Taşıt Kredisi" adı altında başlatılan kampanya ile 280.000 TL'ye kadar taşıt kredisi imkanı sağlanıyor. %2,54 faiz oranı ve 48 aylık vade seçeneği ile bu fırsatı kaçırmayın.

Banka, Sıfır Araç Alımında 280 Bin TL Kredi İmkanı Sunuyor!

Yeni kampanya, 0 km araç almak isteyenlere 280.000 TL'ye kadar kredi sunuyor. Ayrıca, Ağustos ayında başvuru yapan müşterilere 3 aylık ödeme erteleme imkanı tanınıyor. Bu sayede ödemelere Kasım ayından itibaren başlama şansı elde ediliyor. Halkbank'ın taşıt kredisi için belirlenen aylık taksit tutarı 11.707,32 TL olup, toplam geri ödeme miktarı ise 561.951,36 TL olarak hesaplanıyor.

Esnek Ödeme Seçenekler

halkbank-85yil-logo-disi-kullanim.jpg

Banka, kredi kullanmak isteyen müşterilere esnek ödeme seçenekleri sunuyor. Kişisel mali duruma en uygun olan artan veya azalan taksitli ödeme planları arasından tercih yapabilirler. Ayrıca, araç almak için nakit ihtiyacı olan müşterilere ilk taksit ödemesini 2 ay erteleyebilme olanağı da sağlanıyor.

48 Ay Vadeli Kredi İmkanı

Taşıt kredisi kampanyası kapsamında, proforma fatura değeri veya kasko değeri 400.000 TL'ye kadar olan taşıtlar için 48 ay vadeli kredi veriliyor. Daha yüksek değerli taşıtlar için ise vade süreleri 36, 24 ve 12 ay olarak belirleniyor. Halkbank'ın düşük faizli taşıt kredisi ile rüya gibi bir araca sahip olma fırsatını kaçırmayın. 0 km bir araç almayı düşünenler için bu kampanyayı değerlendirmek büyük bir avantaj sağlayacaktır.