Banka Müşterilerine 1250 TL Değerinde Ödül Kazandırıyor!

Akbank müşterilerine özel! Ağustos sonuna kadar Axess kart kullanarak 1250 TL nakit ödül kazanma fırsatı. Harcamalarınızı yapın, SMS ile KAZAN yazın, ödülünüzü hesabınızda görün!

Banka Müşterilerine 1250 TL Değerinde Ödül Kazandırıyor!

Akbank, müşterilerine özel olarak düzenlediği kampanya ile Ağustos sonuna kadar 1250 TL nakit ödül fırsatı sunuyor. Bu kampanyadan faydalanmak için müşterilerin Akbank müşterisi olmaları ve Axess kartı kullanmaları gerekmektedir. Kampanya kapsamında, Axess kart sahipleri belirli bir tutarda harcama yaparak 1250 TL'ye kadar nakit ödül kazanma şansına sahip olacaklar.

Kampanya katılımı için müşterilerin 8 Ağustos tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuruyu gerçekleştirmek için, Akbank müşterilerinin cep telefonu numaralarından KAZAN yazarak 45-66'ya kısa mesaj göndermeleri yeterli olacaktır. Kampanyaya katılım için son tarih ise 30 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuruları daha kolay bir şekilde yapmak isteyen müşteriler, istedikleri takdirde axess.com.tr adresinden de başvurularını gerçekleştirebilirler.

akbank.png

Kampanya kapsamında 1.500 TL ve üzeri harcama yapan müşterilere 1250 TL'ye kadar chip para imkanı sunulmaktadır. Bu harcamalar akaryakıt ve elektronik market alışverişleri için geçerlidir. Katılım şartlarını sağlayan müşterilerin kampanya onayı alındıktan sonra nakit ödüllerinin hesaplarına yükleneceği belirtilmektedir.

Akbank müşterileri için bu ödül kampanyası, bankanın düzenlediği çeşitli fırsatlardan biridir ve Axess kartı sahipleri için avantajlı bir teklif sunmaktadır.