Bakandan İş Arayanlara Müjde!! 1453 Memur Alınacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yurt yönetim memuru olarak atanmak isteyenlere müjde geldi. Bakan Osman Aşkın Bak 1453 yurt yönetim personeli alımı için sürecin başlayacağını açıkladı.

Bakandan İş Arayanlara Müjde!! 1453 Memur Alınacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Yeni İstihdam Fırsatları

Gençlik ve Spor Bakanlığı, heyecan verici bir iş fırsatı sunuyor. Bakan Osman Aşkın Bak, memur alımı hakkında önemli duyurularını sosyal medya üzerinden paylaştı. Bakan Aşkın Bak, 1453 Yurt Yönetim Personelinin bakanlık bünyesindeki yurtlarda görev alacaklarını ve başvuruların yakında Resmi Gazete'de duyurulacağını açıkladı.

bakan.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı İstihdam Fırsatı

Bakan Aşkın Bak'ın yaptığı memur alım duyurusu şu şekilde:

"Sayın vatandaşlarımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, yurtlarımızda görev yapacak olan 1453 Yurt Yönetim Personeli alım sürecini başlatıyoruz. Bu önemli istihdam fırsatının detayları en kısa sürede Resmi Gazete'de ve gsb.gov.tr sayfamızda yayımlanacaktır.

Bu sürecin ülkemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyor, başvurularınızı bekliyoruz."

İlan Detayları

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Resmi Gazetede yayımlanan ilanı şu şekildedir:

2023 YILI SÖZLEŞMELİ YURT YÖNETİM PERSONELİ ALIM İLANI

Bakanlığımızın taşra teşkilatı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere, boş pozisyonlarda görev alacak sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alımı yapılacaktır. Bu alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Başvurular, 2022 yılı KPSS B grubu P3 puan sırasına göre yapılacak ve boş kontenjan sayısının üç (3) katına kadar aday sözlü sınav için çağrılacaktır. Başarılı adaylar, Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli pozisyonlarına atanacaktır.

Bu büyük istihdam fırsatını kaçırmamak için başvurularınızı dikkatle takip edin ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'na katkıda bulunma şansını elde edin.