Ayçiçek yağı fiyatlarında damping yapıldı! O markette 5 litresi sudan ucuza satışa çıktı

Ay çiçek yağında inanılması güç indirimler ekim ayında geldi. O marketteki indirimler başladı...

Ayçiçek yağı fiyatlarında damping yapıldı! O markette 5 litresi sudan ucuza satışa çıktı

AYÇİÇEK YAĞINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİMLER BU MARKETTE…

O markette ekim ayı ay çiçek yağı fiyatları inanması güç fiyatlara geriledi. İşte en uygun fiyatlı ve en kaliteli Ayçiçek yağı….

Sofraların vazgeçilmezleri arasında olan Ayçiçek yağı son zamanlarda gelen zamlarla bile dudak uçuklatır hale gelmişti. Ancak Migros marketlerde Ayçiçek yağı ekim fırsatları ile müşterileri bekliyor. Hem kaliteden hem de uygun fiyatlı ay çiçek yağından vazgeçmek istemeyenlerin aradığı o lezzet Migros marketlerde satışa çıkarıldı. İşte en uygun fiyatlı Ayçiçek yağı….

 

Migros, müşterilerinin bütçelerini de düşünerek sık sık ciddi kampanyalar yapıyor. Hemen hemen Her ay yapılan indirimleri ile müşterilerin merakla indirim kovaladığı Migros bu sefer ay çiçek yağına büyük indirim yaptı.

ayçiçek

Ekim ayında Migros mağazaları için yağ indirim ayı olarak geçecek bir çok bilindik marka ekim ayında Migros maazalarında uygun ve kaliteli yağları ile müşterilerin beğenisine çıkacak.Düzenli aralıklarla müşterilerini uygun ve kaliteli ürünler ile buluşturan Migros marketler ekonomisini düşünen ev hanımlarının da uğrak noktalarından biri.

Sizlerde migrosun indirimlerini takip ederek düzenli olarak paylaşılan bu indirimleriden zamanında yararlanabilirsiniz. Mutfakların vazgeçilmez ve sürekli olarak yenilenen ihtiyaçlarının başında gelen Ayçiçek yağı kapmanyalı fiyatı ile en çok beklenen ürünlerden

ONLİNE MAĞAZAYA UĞRAYIN

Migros maağazaları yakınında olmayanlarda üzülmesin çünkü migrosun bu indirimi aynı zamanda online mağaza da da geçerli olacak. Online alışveriş yapmak isteyenlerde migrosun internet sitesi üzerinden alışverişlerini ekonomik ve hızlı bir şekilde yapabilirler. Migrosun resmi internet sitesi üzerinden online sipariş oluşturmayı unutmayın.