Ay sonunu getiremeyenlere 50.000 TL acil destek kredisi! O bankaya giden boş dönmüyor

Özel sektör çalışanlarına özel yeni bir kampanya başladı! 50 bin TL ödemenizi hemen alabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Ay sonunu getiremeyenlere 50.000 TL acil destek kredisi! O bankaya giden boş dönmüyor

Bankalar son dönemlerde sık sık kredi kampanyası düzenlemeye devam ediyor. Bu banka 50 bin TL ödeme yapacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HALKBANK 50 BİN TL KREDİ KAMPANYASI

Son dönemlerde vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve borçlarını kapatabilmek için sık sık bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Ekonomik anlamda yaşanan zorluklar günden güne artarken bankaların uygun faizli kredi kampanyaları yoğun ilgi görüyor. Halkbank özel sektör çalışanlarına özel yeni bir kredi kampanyası başlattı. Halkbank kampanyasına özel 50 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapılabilecek. 

halkbank 50 bin tl özel sektör kredi kampanyası

Kredi ödemeleri 36 ay vadeye kadar yapılabilecek. Bankanın kredi kampanyasına özel yüzde 3.74 faiz oranı uygulanacak. 36 ay vadeli ödeme seçeneğinde aylık 2 bin 973 TL taksit ödemesi yapılacak. Yani 3 sene sonunda toplam geri ödeme tutarı 77 bin TL'yi geçecek. Kredi için en fazla 50 bin TL başvuru yapılabilecek. Ödeme seçenekleri aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, üç ayda bir eşit taksitli ya da serbest ödemeleri olarak yapılabilecek. Kredi kampanyasına başvurular kimlik kartı ya da sürücü belgesi, gelir belgesi, ikametgah belgesi ya da son üç aya ait fatura, özel sektörde çalıştığını belirten SGK hizmet dökümü ile banka şubelerinden yapılabilecek.