Ay sonunu getiremeyenlere 20.000 TL acil destek! Semtinizde bu banka varsa hemen başvurun

İş Bankası müşterilerine özel yeni kampanya duyurusu geldi. Yeni müşteriler için sürpriz hazırlayan bankadan geen eşsiz fırsat dikkatleri çekti.

Ay sonunu getiremeyenlere 20.000 TL acil destek! Semtinizde bu banka varsa hemen başvurun

20 bin TL sıfır faizli kredi almak isteyenler için İş Bankası harekete geçti. Düşük kredilere kıyasla çok fazla bonkör davranan İş Bankası, 31 Ekim tarihine kadar başvuruların olacağını açıkladı.

İş Bankası nakit

İşCep üzerinden müşteri olmak isteyenlerin yararlanabileceği kredi için kredi kartı üzerinden başvuruda bulunmak gerekiyor. Faizsiz ve taksitli nakit avans sadece 6 ay için geçerli olur. Kampanyadan yararlanmak için nakit avans tutarı 300 TL ve 20 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Kampanya ile tanımlanan faizsiz taksitli nakit avans tutarı üzerinden en fazla  2 kerede ve toplamda tutar üzerinden işlemler tanımlanır. Kredi kartı limitinin yüzde 50'sini açmayacak şekilde 5 bin TL'ye kadar kampanyadan faydalanabilirsiniz. 6 aydan farklı vadelerle 20 bin TL ve üzeri miktarda faiz oranları üzerinden uygulanır. 31 Ekim tarihine kadar başvurusu onaylanan müşteriler için kaçırılmayacak fırsat doğdu.