Asgari ücretlinin cebi para dolacak! Halkbank müjdeyi verdi: Tek koşulla 50.000 TL sizin

Asgari ücretli çalışanların artık cebi parayla dolacak. Bankalardan 50 bin TL ödeme yapılacağına dair duyuru geldi. İşte tüm detaylar...

Asgari ücretlinin cebi para dolacak! Halkbank müjdeyi verdi: Tek koşulla 50.000 TL sizin

Bankalar vatandaşların yaşadıkları ekonomik zorlukları hafifletmek için kampanyalar düzenlerken müşteri kitlesini artırmak adına Halkbank'tan kaçırılmaz fırsat geldi. 50 bin TL'ye kadar kredi verebileceğini açıklayan bankadan şartlar geldi. İşte Halkbank kampanya detayları haberimizde yer almaktadır.

HALKBANK NAKİT DESTEK

Kredi tutarı 50 bin TL'ye kadar olanlara 36 ay vade, 100 bin TL'ye kadar olanlara 24 ay vade imkanı verilirken daha yüksek limitli krediler için belirlenen vade sayısı 12 ay olarak açıklandı.

halkbank 50 bin TL

Tahsis ücreti yüzde 15 BSMV dahil edilir

Hayat sigortası primi, müşteri yaşı ve kredi tutarına bakılarak rakamlarda farklılık yaşanabilir. Halkbank kredi şartlarında değişiklik yapma hakkına sahip.

Kampanyadan yararlanacak olanlar için 50 bin TL çekerken 36 ay vadeyle ödeme kolaylığı sağlanır. Aylık faiz oranı ise yüzde 3.99 olurken tahsis ücreti ise 288 TL olarak belirlendi. Aylık taksit tutarı ise 3.094 TL olurken toplam geri ödenecek ise 84.418 TL'dir.