Araç Sahiplerine Güzel Haber: Akaryakıt Fiyatlarına Üst Düzeyden Müdahale Başladı!

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt fiyatları konusunda köklü değişiklikler kapıda. Üstelik emir yukarıdan geldi, değişim başlıyor. Petrol Ofisi Maximum Kart ile akaryakıt alımlarınızda sunulan avantajları kaçırmayın! 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya ile akaryakıt harcamalarınızda tasarruf edebilir, büyük kazançlar elde edebilirsiniz. İşte detaylar:

Araç Sahiplerine Güzel Haber: Akaryakıt Fiyatlarına Üst Düzeyden Müdahale Başladı!

Petrol Ofisi Maximum Kart ile yapacağınız akaryakıt alımlarında fırsatları yakalayın. 350 TL ve üzeri harcamalarınıza özel MaxiPuan kazanma şansı sizleri bekliyor. Kampanya dönemi boyunca, 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz her alışverişte, kazançlı teklifleri kaçırmayın. Aynı zamanda İstanbul, Ankara ve İzmir'deki litre fiyatlarını karşılaştırarak en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz. Siz de hemen başvurun ve bu fırsatları değerlendirmeye başlayın!

Maximum Kart ile Akaryakıt Alımlarınızı Kazanca Dönüştürün

Petrol Ofisi, sadık Maximum üyelerine özel büyük bir avantaj sunuyor. Artık Maximum kredi kartınızla Petrol Ofisi istasyonlarında yapacağınız akaryakıt alımlarında MaxiPuan kazanabilirsiniz. Kampanya kapsamında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 350 TL ve üzeri 4. akaryakıt alışverişinizde 110 TL'ye varan MaxiPuan fırsatı sizi bekliyor.

Akaryakıt ve Otogaz Alımlarınızda İndirim Fırsatı!

Kampanyaya katılmak son derece kolay. 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alımlarınızda 350 TL ve üzeri harcama yaptığınızda 90 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. Ayrıca, alışverişlerinizi temassız özellikli Maximum Kart'ınızın "Öde Geç" özelliği veya Maximum Mobil uygulamasındaki "Pazarama" üzerinden gerçekleştirirseniz, toplamda 110 TL MaxiPuan sahibi olma şansına sahipsiniz.

para-5.jpg

Özellikli Kredi Kartlarında Tek Seferlik Aktivasyon İşlemi

Kampanyadan faydalanmak için, 29 Mayıs 2018 tarihinden önce temassız özellikli Maximum kredi kartınız varsa, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında bulunan temassız kart okuyuculu POS cihazlarında bir defaya mahsus olmak üzere aktivasyon işlemi yapmanız gerekmektedir. Ancak, 29 Mayıs 2018 tarihinden sonra üretilen tüm temassız özellikli Maximum kredi kartları için aktivasyon işlemine ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu kartları doğrudan temassız ödeme işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak oldukça basittir. İşCep veya Maximum Mobil uygulamasına giriş yaparak "Kampanyalar" bölümündeki "KATIL" butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılım işlemini alışverişinizden önce veya sonra dilediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya, İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar için geçerlidir.

Kampanya kapsamında, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dahil değildir.

MaxiPuanlar Nasıl Kullanılabilir?

Kazandığınız MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir. MaxiPuanlarınız 17 Ağustos 2023 tarihine kadar yüklenecek ve son kullanma tarihi 30 Eylül 2023'tür.