Araç sahipleri sonunda oh çekecek! Akaryakıt fiyatları değişti

Araç sahipleri için sevindirici haber geldi. Gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına yapılan 1 lira 34 kuruşluk indirimin yanı sıra, ekstra bir 88 kuruşluk indirim daha geliyor. İşte detaylar...

Araç sahipleri sonunda oh çekecek! Akaryakıt fiyatları değişti

Araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Motorin fiyatlarına gece yarısından itibaren uygulanan 1 lira 34 kuruşluk indirime ek olarak, bir ikinci indirim daha yapıldı ve bu gece yarısından itibaren pompalara yansıtılacak. İlk indirimin ardından motorin litre fiyatı, bugünden itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 34 kuruş azaldı.

MOTORİNE İKİNCİ İNDİRİM

Bu Gece Yarısı Benzin İstasyonuna Gidenler Tabelada Dev Bir İndirim Görecek

Yapılan ikinci indirimle birlikte motorin fiyatlarında toplamda 2.22 Türk Liralık bir düşüş yaşanacak. Bu olumlu gelişme, özellikle yakıt masraflarından tasarruf etmek isteyen sürücüler için sevindirici bir haber niteliği taşıyor.

Benzin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği meydana gelmedi. Motorin fiyatlarındaki bu olumlu gelişme ile birlikte, İstanbul'da motorin litre fiyatı 36.30 Türk Lİrasına, Ankara'da 36.92 Türk Lirasına, İzmir'de ise 37.13 Türk Lirasına kadar geriledi. Benzinin litre fiyatı ise İstanbul'da 34.58 Türk Lirası, Ankara'da 35.26 Türk Lirası, İzmir'de ise 35.40 Türk Lirası seviyesinde bulunuyor. Ancak, fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında değişiklik gösterebilir.