Araç Sahipleri İçin Akaryakıt Fiyatlarına Müdahale Ediliyor!

Petrol Ofisi, araç sahiplerine müjdeli bir haber verdi. Artık Petrol Ofisi istasyonlarında Maximum kredi kartıyla yapacağınız akaryakıt alışverişlerinizde büyük avantajlar sizi bekliyor.

Araç Sahipleri İçin Akaryakıt Fiyatlarına Müdahale Ediliyor!

Kampanya kapsamında, 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapacağınız 350 TL ve üzeri 4. akaryakıt alışverişinizde 110 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı sizleri bekliyor.

Akaryakıt veya Otogaz Alımlarınızda İndirim Fırsatı!

Kampanyaya katılmak oldukça kolay. Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapacağınız akaryakıt veya otogaz alışverişlerinizde 350 TL ve üzeri harcama yaptığınızda 90 TL MaxiPuan kazanıyorsunuz. Eğer bu alışverişlerden en az birini temassız Maximum Kart’ınızın "Öde Geç" özelliği veya Maximum Mobil'in içindeki "Pazarama" üzerinden Petrol Ofisi Öde-Geç ile gerçekleştirirseniz, toplamda 110 TL MaxiPuan sahibi oluyorsunuz.

Özellikli Kredi Kartlarında Tek Seferlik Aktivasyon İşlemi!

Kampanyadan faydalanmak için, 29 Mayıs 2018 tarihinden önce temassız özellikli Maximum kredi kartınız varsa, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında bulunan temassız kart okuyuculu POS cihazlarında bir defaya mahsus olmak üzere aktivasyon işlemi yapmanız gerekmektedir.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanya katılımı oldukça basittir. İşCep veya Maximum Mobil uygulamasına giriş yaparak "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyada yer alan "KATIL" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Katılımınızı alışverişinizden önce veya sonra dilediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz.

para5.jpg

Hangi Kartlar Kampanyaya Dahil?

Kampanya, İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar için geçerlidir.

Kampanya Kapsamında Geçerli İşlemler Nelerdir?

Kampanya kapsamında, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dahil değildir.

MaxiPuanlar Nasıl Kullanılabilir?

Kazandığınız MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 17 Ağustos 2023 tarihinde kartınıza yüklenecek ve son kullanma tarihi 30 Eylül 2023'tür.

Kampanya Kapsamında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Katılımcılar kampanyadan sadece bir defa faydalanabilirler ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilirler. Eğer ek kart sahibiyseniz, kampanyadan yararlanmanız durumunda MaxiPuanlar ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ayrıca, ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi aynı kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaklardır.

İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Akaryakıt Fiyatları

Son olarak, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki akaryakıt fiyatlarına bakalım:

İstanbul Anadolu Yakası:

  • Benzin: 36,03 TL/litre
  • Motorin (Mazot): 36,33 TL/litre
  • LPG: 15,93 TL/litre

İstanbul Avrupa Yakası:

  • Benzin: 36,08 TL/litre
  • Motorin: 36,39 TL/litre
  • LPG: 16,38 TL/litre

Ankara:

  • Benzin: 36,56 TL/litre
  • Motorin: 36,88 TL/litre
  • LPG: 16,29 TL/litre

İzmir:

  • Benzin: 36,68 TL/litre
  • Motorin: 37,07 TL/litre
  • LPG: 16,00 TL/litre

Artık Petrol Ofisi Maximum Kart ile yapacağınız akaryakıt alışverişlerinizde kazanacağınız MaxiPuanlar sayesinde daha avantajlı ve ekonomik bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Kampanyaya hemen katılarak bu harika fırsatı kaçırmayın!