Araba almak isteyenin gözlerini ışıldatan kampanya! O marka 200 bin TL'sini silip atıyor

Eylül ayı itibariyle KIA müşterilerin yüzünü güldüren fiyatlarla satışta olacak. İşte ayrıntılar...

Araba almak isteyenin gözlerini ışıldatan kampanya! O marka 200 bin TL'sini silip atıyor

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, Türkiye'deki yükselen otomobil fiyatlarına karşı müşterilere cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Eylül ayı itibariyle geçerli olan fiyat listesi ile Kia, 200 bin TL'ye kadar uygun finansman seçenekleri sunarak herkesin araç sahibi olmasını sağlayacak.

Kia, finansman arayışında olanlara yüzde 2,89 faiz oranlarıyla kredi seçenekleri sunuyor. Bu, daha düşük maliyetli bir araç sahibi olma fırsatı sunarken, Picanto ve Stonic modellerinde 200 bin TL'ye kadar taşıt kredisi imkanı da sunuyor. Bu özellik, otomobil fiyatlarının arttığı bir dönemde müşterilere finansman kolaylığı sağlıyor.

Ayrıca, Kia farklı tercihlere uygun birçok model sunuyor. XCeed, Ceed HB, Ceed SW, ve Sportage gibi modellerde uygun taşıt finansmanı seçenekleri sunuluyor. Bu sayede müşteriler, ihtiyaçlarına en uygun aracı seçme konusunda daha fazla esneklik sahibi oluyorlar.

kia araç fiyatları

Kia'nın güncel fiyat listesine göre, bazı modellerin fiyatları şu şekildedir:

Kia Picanto 1.0 L 67 PS AMT Benzin Feel modeli, 790.000 TL fiyatla müşterilere sunuluyor.

Kia Rio 1.4 L 100 PS Cool modeli, 955.000 TL fiyatla tercih edilebiliyor.

Kia Sportage 1.6 L 150 PS 4x2 DCT Cool modeli ise 1.665.000 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Sıfır araç almak isteyenler için bu fırsatın kaçırılmayacak bir fırsat olduğu kesin. Kia'nın uygun finansman seçenekleri ve geniş model yelpazesi ile herkes, hayalindeki araca daha kolay bir şekilde sahip olabilecek. Bu avantajlar, otomobil almak isteyenler için oldukça çekici bir seçenek sunuyor. Kia, müşterilerine daha fazla mobilite ve özgürlük sunmaya devam ediyor.