Araba almak isteyen bundan iyi kampanya bulamaz! Anahtarı şimdi alan seneye ödüyor!

Yeni bir araba almak isteyenler hakkında önemli bir bilgi paylaşıldı. Bugün araç alan vatandaşlar, 2024 yılı Şubat ayından itibaren ödemeye başlayabilecek. Bu konuda yazılı bir açıklama yapıldı.

Araba almak isteyen bundan iyi kampanya bulamaz! Anahtarı şimdi alan seneye ödüyor!

Hızlı bir şekilde araç almak isteyen ancak bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar kampanyalar hakkında bilgi almak istiyor. Dacia, yeni otomobil kredisi kampanyasını internet sitesinden yaptığı açıklamada duyurdu. Yapılan açıklamada, vatandaşların kredilerini 6 aya varan taksitlerle ödeyebilecekleri belirtildi.

Dacia, yeni otomobil kredisi kampanyası

Kampanya bildirisinde şu ifadelere yer verildi:

"Temmuz ayında bir Dacia satın alan herkes, kredi taksitlerini altı ay erteleme seçeneğinden yararlanacak. Bireysel müşteriler (tüketiciler) için Dacia Finans'tan kredi kullanırken tüm Dacia modellerinde ise yüzde 3,49 faiz oranı ile ilgili finansal kampanyalar uygulanmaktadır.

Finansman kampanyaları, Dacia Finans hüküm ve koşullarına tabidir. Promosyonlar birleştirilemez. Finansman ücretleri finansman fiyatına dahil değildir. Faiz oranları ve masraflar, ödünç alınan miktara ve kredinin vadesine göre değişecektir.