Apple zam bombardımanına devam ediyor! iPhonelardan sonra App Store'a da büyük zam geliyor

KDV zammının ardından Apple, iPhone fiyatlarına zam yapmıştı. Şimdi ise App Store abonelik hizmetlerine zam geliyor! Fiyatlar artarken kullanıcılar endişeleniyor. Ayrıntılar haberimizde...

Apple zam bombardımanına devam ediyor! iPhonelardan sonra App Store'a da büyük zam geliyor

KDV zammının ardından fiyatları yükselen ürünler arasında Apple'ın iPhone'ları da yer alıyor. En pahalı iPhone modelinin fiyatı 87 bin 457 TL'ye çıkmıştı. Ancak Apple, zam furyasını durdurmadı ve abonelik hizmetleri üzerinde de fiyat artışı yapacağını duyurdu. iCloud başta olmak üzere abonelik hizmetlerinin fiyatlarına zam geleceği belirtiliyor.

APP STORE'DA KDV ORANI YÜZDE 20'YE ÇIKIYOR

1

Apple, müşterilerine gönderdiği bilgilendirme mesajında App Store'daki fiyatlandırmanın değişeceğini ve bölgesel vergi değişiklikleriyle birlikte fiyatların güncelleneceğini aktarıyor. Yeni fiyatlandırma 25 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak. App Store'da KDV oranı yüzde 20'ye çıkarılacak ve uygulama içi satın alımlar ile uygulama fiyatlandırmaları etkilenecek. Bazı aboneliklerdeki fiyat artışlarının ise farklı tarihlerde gerçekleşebileceği belirtiliyor.

GÜNCEL IPHONE FİYATLARI

1

Apple kullanıcıları, bu fiyat artışlarıyla birlikte abonelik hizmetlerindeki maliyetlerin de yükseleceği bir döneme girecekler.