Altın fiyatlarında son fırsat kapıyı çalacak! Altın biriktirenlerin gözü kulağı o tarihte

Yeni yılın yaklaşması ile beraber herkesin en merak ettiği konuların başında gelen Altın fiyatlarında hareketliliğin yeni yıla nasıl yansıyacağı oldu. Bu sorunun cevabını o uzman isim yanıtladı. İşte detaylar…

Altın fiyatlarında son fırsat kapıyı çalacak! Altın biriktirenlerin gözü kulağı o tarihte

2023 yılının bitmesine sayılı günler kaldı ancak yatırım yapmak isteyenler Altın piyasası hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyor. İşte o uzman isim yine yatırımcı için bir yol haritası gösterdi. Detaylar haberimizde…

su

UZMAN İSİM ALTIN YATIRIMCILARINI UYARDI! ALIM FIRSATI UYARISI GELDİ MİLYONLAR BU AÇIKLAMAYI MERAK EDİYOR

FED’in faiz kararı öncesinde gelecek altın seviyelerine ilişkin önemli bir uyarıda bulunan İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Altın, Türkiye'nin en popüler yatırım araçlarından biri ancak milyonlarca altın yatırımcısını büyük endişeye sevk eden bir açıklama yayınlandı. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarının en çok tercih ettiği isimlerden biri ancak İslam Memiş, yatırımcıları alım fırsatı konusunda uyardı.

FED’in faiz kararı öncesinde gelecek altın seviyelerine ilişkin önemli bir uyarıda bulunan İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sayın Memiş, mevcut altın fiyatlarının yatırımcılar için bir fırsat olduğunu ancak özellikle altın fiyatlarının ne zaman yükseleceğine ilişkin beklentilerini paylaştı.

İSLAM MEMİŞ ALTIN FİYATLARIYLA İLGİLİ KONUŞTU!

Haber Globel'e konuşan İslam Memiş, yatırımcıların en yakından takip ettiği isimlerden biri haline gelirken, Memiş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu akşam ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı, yarın da Avrupa Merkez Bankası'nın kararı var. Bu kararlar altının fiyatı için oldukça önemli. Bu akşamki toplantı sonrası 2024 yılının şifrelerini arayacağız" ifadelerini kullandı.

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşün uzun sürmeyeceğini belirterek, şöyle konuştu: “2024 yılında ons altın fiyatının 2700 dolar seviyesi gündemde kalmaya devam ediyor. Bu hafta yaşanan düşüşleri yılın son düşüşleri ve son alım fırsatı olarak değerlendirmek gerekiyor. dedi.

UYARI: BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR