Altın fiyatları füze gibi uçuyor! O tarihten sonra kuyumcuya giden 2700 TL'ye alacak!

Altın fiyatlarında son dönemde hareketlenmeler yaşanmaktadır. Uzmanlar önemli olan o tarihi verdi? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Altın fiyatları füze gibi uçuyor! O tarihten sonra kuyumcuya giden 2700 TL'ye alacak!

Altında gerçekleşen yükseliş ardından uzmanlar açıklama yapmaya başladı. Gram altının 2700 TL olacağı tarihi verdi. Gram altın ne zaman 2700 TL'yi görecek? Tüm detaylar haberimizde.

ALTIN FİYATLARINDA HAREKETLENME!

Ons, dolarkuru ve gram altındah hareketlenmeler yaşanmaktadır. Gram altın yeni fiyatıyla zirveye ulaştı.altın

Gram altın 1872 TL olarak rekoruna ulaştı. Cumhuriyet altın 12.431 TL, çeyrek altın ise 3.121 TL'den satıldı. Uzmanlar ons'ta hareketlenmenin devam edeceğini belirtti. Gram altının ise 2700 TL olacağı tarihi aktardı. Gram altının yılbaşından bu tarihe kadar %70 getirisi olduğu belirtildi. Ons kaynaklı artışın devam edeceği yönünde tahminde bulundular.

Kuyumcu Nazar Özsahakyan, altının 'güvenli liman' olduğunu dile getirdi. Yılsonunun gelmesiyle birlikte altın her zaman yükselecektir dedi.

Yenş yılla birlikte Ons altının 2350 dolar seviyesinde olacağı öngörülmektedir.

Gram altında ise 2000 TL ve üzeri bir artış göstereceği tahminler arasındadır. İslam Memiş 'Yılın ilk yarısında 2500 ikinci yarısında 2700 civarında seyredeceği tahminler arasındadır' açıklamasında bulundu. Uzun vade altın yatırımının kazandırma yönünde etkisinin görülmeye devam edileceği anlaşıldı.