Altın Fırsatı Kaçırma! Hatice Kolçak'tan Karlı Altın Tahmini Sadece 2 Ayda Gerçekleşecek!

Altın Yatırımcılarına Özel Tahminler! Hatice Kolçak'tan Altın Fiyatları Hakkında Kritik Bilgiler. Ons Altın Yatırımları İçin Uzun Vadeli Stratejiler Öneriyor.

Altın Fırsatı Kaçırma! Hatice Kolçak'tan Karlı Altın Tahmini Sadece 2 Ayda Gerçekleşecek!

Altın Yatırımcılarına Önemli Uyarı! Hatice Kolçak'tan Altın Tahmini

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatları üzerine yaptığı kritik yorumlarla ekonomi dünyasını aydınlattı. Uzman Hatice Kolçak, ekonomiyle ilgili detaylı analizlerle görüşlerini paylaşıyor. İşte Hatice Kolçak'ın altın fiyatlarına dair özgün tahminlerine ilişkin detaylar:

Altın Onsunun Durumu

Küçük bir düşüş bekliyordum ancak gerçekleşmedi. Şu anda altın ons fiyatı 1980 dolar seviyesinde ve dünkü değeri 1970 dolardı. 10 dolarlık bir artış yaşandı, ancak büyük bir yükseliş olarak sayılmaz. Altın şu anda makul bir seviyede bulunuyor.

altin.jpg

Gram Altın için Uzun Vadeli Beklenti

Gram altın almak isteyenler için uzun vadeli beklentilerim yukarı yönlü devam ediyor. Alım yapmayı düşünenler bu noktadan itibaren pozisyonlarını almalı ve beklemeye geçmeliler. Dolar henüz hızlanmadı, ons altın ise Ağustos ayı boyunca gelecek verilere tepki verecek. Ons altın şu an itibarıyla güçlü bir konumda. 1950 doların üzerinde kaldığı sürece orta vadeli bir sorun gözükmüyor. Ağustos ayı içinde ulaşmayı umduğumuz 2 bin dolar seviyesi pek mümkün görünmüyor. Asıl yükselişin, beklediğim gibi, yılın son çeyreğinde gerçekleşmesi olası görünüyor.

Morgan'dan Altınla İlgili Olumlu Tahmin

Morgan, 2024 yılı için altınla ilgili 'yeni zirveler oluşturacak' tahminde bulunmuştu. Bu, ons altının dünya çapında bir rekor kırmasına yönelik ilk kez bir beklentidir.

Çünkü her ne olursa olsun FED, 2024'te faiz oranlarını düşürmeye başlayacak. Eğer 2023'te faiz artırımları yavaşlarsa, ons altının önü açık olacak ve yeni zirvelere çıkabilecektir.

Altın Yatırımcılarına Tavsiye

Her türlü duraklamada, düzeltme seviyelerinde, hatta düşüş anlarında bile alım fırsatları olacak. Yavaş yavaş biriktirmeye ve elindeki altınları muhafaza etmeye devam etmek önemlidir.