Altın almak için son fırsat geldi çattı! Bunu yapanın tüm birikimi elinden gidebilir

Altın yatırımcılara çoık önemli bir uyarı geldi. Uzman isimler altın alımlarında vatandaşların dolandırıcılara karşı çok dikkatli olmaları gerektiğini söylediler..

Altın almak için son fırsat geldi çattı! Bunu yapanın tüm birikimi elinden gidebilir

Altın alarak tasarruf yapmak isteyen vatandaşlara ciddi uyarılar sürüyor. Özellikle son dönemde dolandırıcılık vakalarında yaşanan artış göz önüne alındığında tüm vatandaşların dikkatli olması gerektiğini hatırlatmak gerekiyor. Bu nedenle altın satın almak isteyen vatandaşların özellikle dolandırıcılara karşı çok fazla dikkatli olması gerekiyor.

Altın, özellikle insanları enflasyondan korumanın tek yolu olması nedeniyle uzun vadeli, orta vadeli ve kısa vadeli bir yatırım aracı olarak değerlendiriliyor. Dolayısıyla altın almak isteyenlerin n bu yönde gerekli adımları atmasını umuyoruz. Ancak ucuza altın almanın farklı yollarını arayan vatandaşlar bu yönde gereken her şeyi yapmaya hazır. Detaylar burada..

Altın almak için son fırsat geldi çattı

"Altın almaya çalışırken dolandırılmaktan kaçının"

Samsun Kuyumcular Odası'nın başkanı Salih Özman, düşük fiyatla altın almak isteyenlerin dolandırıcıların hedefi olduğunu söyleyerek, altın almak isteyenleri uyardı. Kuyumcularda yarı mamul olarak satılan altın ile işlenmemiş olarak satılan altın arasında halkın ayrım yapmasının çok zor olduğunu anlattı. Bu nedenle Salih Osman, ucuza satılan altın konusunda dikkatli olmamız gerektiğini hatırlattı.

Ayrıca potansiyel yatırımcılara dekoratif amaçlı alınan altınlardan kesinlikle uzak durulması gerektiğini, altının bir yatırım aracı şeklinde olmadığı da belirtildi.