Altın almak için son fırsat geldi! Altın profesörü saat verdi: Almayanın eli boş kalacak

Altın yatırımcılarına önemli uyarılar geldi! Alım fırsatlarını kaçırmayın! Tüm detaylar haberimizde.

Altın almak için son fırsat geldi! Altın profesörü saat verdi: Almayanın eli boş kalacak

Altın yatırımı yapmak isteyenler bu süreçleri iyi değerlendirsin! Uzman isim uyardı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALTIN ALIM FIRSATLARI GELİYOR

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Memiş uyarılarında şu sözlere yer verdi; 'ONS altın tarafında 2 bin dolar sınırı geçiyor. Sanki altın fiyatları 2 bin dolar üstüne yerleşecek ve yükseliş devam edecek gibi. 2024 senesinde 2 bin 350 dolar seviyesini bekliyoruz. Düşüşlerde 1960 dolar destek seviyesi var. Sene sonuna kadar masada olmaya devam edecek. Yukarı tarafta 2 bin 30 ve 2 bin 45 dolar aralığı takip edilecek. Orta ve uzun vadeli yukarı yönlü hareketleri devam edecek, 2024 senesinde ONS altında 2 bin dolar dip seviye olacak. Devamında yükseliş sürecek. Gram altın gösterge kur tarafında 1856 TL ancak serbest piyasalarda 1887-1897 TL aralığında fiyat var. Buradaki beklentimiz de pozitif. Aralık ayından itibaren 1.900 ve 2 bin TL aralığında bir bant olacak. Aralık ayında 1.800 seviyeleri görülemeyecek. Bu sebeple altın borcu olan, altın alacak olan ya da altın yatırımı yapmak isteyen kişilerin bu rakamlara alışması gerekli. 

islam memiş altın fiyatlarıyla ilgili önemli uyarılar yaptı

Gelecek hafta açılışıyla fiziki piyasada 1900 TL'den daha ucuza altın bulmak imkansız olabilir. Bu sebeple dip seviyeden alım yapılması için Pazartesi gününe kadar vaktiniz var. 48 saat içinde alım yapmayanlar bir daha 1800 TL'li rakamları göremeyebilir. 24 Aralık ile 1 Ocak tarihleri itibariyle gram altında 2 bin TL seviyesi yukarı yönlü devam edecek ve 2024 senesinin sonunda 2 bin 700 TL'ye yakın bir gram altın göreceğiz. Uzun vadede yatırımcısı kazanacak. ONS gümüş fiyatı 24.25 dolar seviyelerinde. Tekrardan 24 dolara yerleşti. Düşüşlerin kalıcı olmayacağını ve alım fırsatı olduğunu belirtmiştim. Yüzde 1.72 değer artışı var. Yine ONS gümüş tarafında hedef noktası 26 dolar seviyesi. Pozisyonları buna göre kontrol edin. Gram gümüş fiyatı 22.54 TL. Buradaki hedef 24 TL. Hem ONS hem dolar tarafında destek alacak gümüş ilk olarak 24 sonra 26 TL'ye yükselir. Beklentim pozitif. Gümüş için bütün sözlerimde Aralık ayına dikkat çektim. Gümüş hızlı yükselişi olacak belki altını bile tahtından edecek getirisi olabilir.'

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.