Akbank'tan cüzdan dolduran rakam! Promosyon rakamı 42 bin TL'ye fırladı

Akbank'ın 42 bin TL'lik ödeme yapılacağı yönünde açıklama yapması birçok vatandaşımızı heyecanlandırdı. İşte detaylar..

Akbank'tan cüzdan dolduran rakam! Promosyon rakamı 42 bin TL'ye fırladı

Emekli maaşlarındaki artışın ardından bankaların eylemleri hız kesmeden devam etti. Son olarak Akbank'tan kısa bir açıklama geldi. 42 bin TL ile ilgili yapılan açıklama ise birçok vatandaşımızın cebine fayda sağlayacağı değerlendiriliyor.

Kamu ve özel bankalar daha fazla müşteri çekmek ve mevcut müşterilerini memnun etmek için yüksek promosyon ödemesi yapmaktadır. Bankalar bu kapsamda resmi olarak birbirleriyle yarışırken, birçok bankadan rekor tanıtım haberleri geliyor.

Bu kapsamda; Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan çalışanlara Akbank'tan 42 bin TL tutarında promosyon ödemesi verilecek. Akbank'ın yaptığı promosyon ödemelerinin bu çalışanların ekonomik yüklerini hafifleteceğine inanılırken, diğer bankaların da yüksek promosyon ödemeleri yapması bekleniyor.

Akbank'tan cüzdan dolduran rakam! Promosyon rakamı 42 bin TL'ye fırladı

Akbank'ın emeklilik promosyon ödemesi hakkında açıklaması da şöyle:

“SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı emekli maaşını 31 Ağustos'a kadar Akbank'a devreden ve Akbank'tan üç yıl emekli maaşı almayı kabul edenler 15.000 TL'ye kadar promosyon ödeneği alabilecek. Kampanya döneminde Axess/Wings'li SGK'lı emekliler, kredi kartından yapacakları ilk 5 yeni otomatik fatura ödenmesi talimatına yönelik fatura başı 500 lira, toplam 2.500 lira chip ve 17.500 lira bonus kazanabilecek.

Ayrıca Akbank şubesine gitmenize gerek kalmadan, Akbank mobil uygulaması, internet sitesi ya da Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşınızı kolayca Akbank'a aktarabilir ve promosyonlara başvurabilirsiniz.”