Akbank'ta yeni hesap açanlara müjde! Koşulsuz şartsız 300 TL hediye verilecek

Akbank'ın sunduğu bu avantaj, yalnızca Akbank müşterilerini değil, geniş bir kesimi ilgilendiriyor. Banka, çekici bir kampanya ile 300 TL değerinde hediye kartı fırsatını duyurdu. Bu özel kampanya, Akbank'ın hizmetlerine dair henüz adım atmamış olanları da yakından ilgilendiriyor ve dikkatlerini çekiyor. İşte ayrıntılar...

Akbank'ta yeni hesap açanlara müjde! Koşulsuz şartsız 300 TL hediye verilecek

Akbank, yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında, Akbank müşterileri Akbank Mobil uygulamasını ilk kez kullanarak 300 TL değerinde Passo hediye kartı kazanma fırsatı elde ediyorlar. Kampanya bugün başladı ve 14 Eylül'de sona erecek.

KAMPANYA DETAYLARI PAYLAŞILDI

akbank

Akbank müşterileri, Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1022PASSO300" davet kodunu kullanarak 300 TL değerindeki Passo hediye kartına sahip olabilirler.

Bu kampanyadan yalnızca ilk defa Akbank Mobil uygulamasını kullanarak Akbank müşterisi olanlar yararlanabilir.

Başvurular sadece "1022PASSO300" davet koduyla Akbank Mobil uygulaması üzerinden yapılabilir.

Kampanyadan her müşteri sadece bir kez yararlanabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank müşterisi olmak isteyenlerin, Akbank Mobil uygulamasını indirip "Müşteri olmak istiyorum" seçeneğine tıklamaları ve "1022PASSO300" kodunu girmeleri gerekmektedir.

Davet koduyla müşteri olmanın ardından, 300 TL değerindeki Passo hediye kartı, Akbank tarafından SMS yoluyla müşterilere gönderilecektir.

Passo Hediye Kartı Kullanımı:

Kazanılan Passo hediye kartı, 15 Ekim 2023 saat 23:59'a kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra kullanılamaz.

Passo hediye kartı, etkinlik biletlerinde kullanılabilecek ve Passo.com.tr web sitesi veya Passo mobil uygulaması üzerinden kullanılabilir.

Passo hediye kartını kullanmak için kart numarası ve CVV numarası gerekmektedir. Detaylı kullanım koşulları Passo'nun ilgili sayfasında bulunmaktadır.