Akbank yılın kredi kampanyasını patlattı! 50.000 TL krediyi şimdi al, 2024'te ödemeye başla!

Akbank müjdeli haberi duyurdu! 50 bin liraya kadar ilk üç ay geri ödemesiz kredi vereceğini açıkladı! Detaylar haberimizde.

Akbank yılın kredi kampanyasını patlattı! 50.000 TL krediyi şimdi al, 2024'te ödemeye başla!

Akbank, nakit ihtiyacı olanlar için harika bir kredi fırsatı sunuyor. Akbank, ihtiyacı olanlara 50 bin liraya kadar kredi desteği yapacağını açıkladı.

AKBANK'TAN HARİKA BİR KREDİ FIRSATI GELİYOR

Akbank maddi ihtiyaçlarınızı karşılayacak çözümler sunar. Artık Akbank kredileriyle hayallerinize bir adım uzaklıktasınız. Bu harika fırsat, 50 bin liraya varan krediyle ihtiyaçlarınıza hızlı bir şekilde cevap vermemizi sağlıyor. 12 ay vade seçeneğinde aylık ödeme tutarı sadece 5 bin 711 lira. Bu da nakit sıkıntısı çekenlerin Akbank'tan memnun olacağı anlamına geliyor. "Doğrudan Kredi" adı altında sunulan bu finansman seçeneğinin faiz oranı ise %4,17 olarak sıralanıyor. Bankanın sunduğu bu harika fırsat, bazı şartlarla sunulmaktadır. Faiz oranları, kredi tutarı, vade süresi ve müşteri risk skoru gibi şartlar bulunmaktadır.

Akbank'tan Harika Bir Kredi Fırsatı Geliyor

Kredi çekerken işsizlik sigortalı hayat sigortası, hayat sigortalı veya sigortasız olarak seçim yapabilirsiniz. Kredi faiz oranları sigorta seçeneğine göre değişmekte olup, sigorta koşulları sigorta şirketi tarafından belirlenmektedir. Bunların yanı sıra bu krediyi ilk üç ay ödemeniz gerekmiyor. Bu üç ay erteleme seçeneği Akbank şubeleri, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Direkt İnternet veya Mobil uygulamaları araclığı ile rahat bir şekilde kullanılır. Bu fırsattan yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak için Akbank'ın resmî internet sitesini ziyaret etmeyi unutmayınız.