Akbank para iadesinde zirveyi kaptı! Her müşteriye 4.000 TL ödeyecek!

Yaşanılan ekonomik sıkıntıların arasında yüzleri güldürecek bir haber Akbank’tan geldi. İşte haberin detayları…

Akbank para iadesinde zirveyi kaptı! Her müşteriye 4.000 TL ödeyecek!

Bankalar müşteri portföylerini genişletmek için her gün yeni bir kampanya duyuru yapıyor. Yeni bir kampanya duyurusu da Akbank’tan geldi. Detaylar haberimizde…

YAĞIŞ

AKBANK’TAN YENİ MÜŞTERİLERE 4 BİN TL GERİ ÖDEME FIRSATI

Akbank müşteri tabanını genişletmek için büyük bir kampanya başlattı. Akbank'a mobil uygulama üzerinden yeni katılan kullanıcılara özel olarak hazırlanan bu kampanya ile toplamda 4.000 TL'ye kadar iade yapılabilecek. Detaylar haberimizde...

AKBANK'TAN YENİ BES MÜŞTERİLERİNE ÖZEL KAMPANYA

Akbank, cep telefonuyla yeni bireysel emeklilik sistemi (BES) açan müşterilerine ilk iki ayda ödedikleri katkı paylarını iade ediyor. Böylece BES'e katılmayı düşünenler büyük bir avantaj elde edecek.

BES İLE EMEKLİLİK NASIL MÜMKÜN?

BES'ten emekli olabilmek için en az 10 yıldır sistemde olmanız ve 56 yaşında olmanız gerekmektedir. Emeklilik almaya hak kazandığınızda birikimlerinize toplu ödeme veya düzenli geri ödeme olarak erişebilirsiniz.

Bireysel emeklilik sisteminden çıkmak isteyen kullanıcılar Akbank müşteri hizmetlerini arayarak sözleşmelerini feshedebilirler. Sistemden çıkmak oldukça basit ve hızlı bir işlemdir.

Akbank'a 19 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden yeni katılan ve 7 Eylül'e kadar 1.000 TL ve üzeri BES tutarı açanlar, ilk iki ayda ödedikleri tutarın tamamını devlet katkısına ek olarak geri alabilecekler. . Bu kapsamda kullanıcılar ayda en fazla 2.000 TL olmak üzere iki ay boyunca toplamda 4.000 TL’ye kadar para iadesi alabiliyor.

EKSTRA AVANTAJ: CHİP-PARA KAZANMA FIRSATI

Akbank'ın bu kampanyası iadelerle sınırlı değil. Üstelik kampanya boyunca toplam 15.000 TL değerinde chip kazanma şansınız da var. Bu, kullanıcıların ek avantajlardan yararlanmasına ve finansal tasarruflarını daha da artırmasına olanak tanır.

Kampanyaya katılmak için mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olup belirlenen süre içerisinde BES'e başlamanız yeterli. Kampanya boyunca ilk iki ayda ödenen katkı payları iade edilecek olup, kullanıcılar hem devlet katkılarından hem de Akbank'ın özel iade kampanyasından yararlanabilecek.