Akbank müşterisi olanlar yaşadı! 20 gün içinde başvurana 2000 TL hediye para verilecek!

Akbank müşterilerine özel yeni kampanya duyurusu yaptı! 2 bin TL hediye verilecek! Tüm detaylar haberimizde.

Akbank müşterisi olanlar yaşadı! 20 gün içinde başvurana 2000 TL hediye para verilecek!

Akbank müşterisi olanlar paraya doyacak! Şartları yerine getiren bütün müşterilere 2 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AKBANK 2 BİN TL KAMPANYASI

Akbank tarafından yapılan son haberlere göre birçok farklı sektör için başlatılan kampanya şartlarını taşıyan müşterilere 2 bin TL chip-para hediyesi verilecek. Kampanya kapsamında 31 Ağustos tarihine kadar ilk kez bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan müşteriler kampanyadan faydalanabilecek. 31 Ağustos tarihine kadar başvurusu onaylanan müşteriler mobil uygulama, kısa mesaj ya da Juzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilir. Market, giyim ve elektronik sektörlerinde yapılan 1.500 TL ve üstü her harcamaya 250 TL, toplam 2 bin TL chip-para ödemesi yapılacak. 

akbank 2 bin chip-para kampanyası

Kısa mesaj yoluyla kampanyaya katılacak müşteriler 4566 numarasına ODUL yazıp göndererek katılım sağlayabilir. Kısa mesaj gönderdikten sonra katılımın onaylandığına dair bir bilgi mesajı gönderilecek. Bireysel kredi kartı başvuruları mobil uygulama, internet bankacılığı, Juzdan uygulaması, ATM ve bütün şubeler üzerinden yapılabilecek. Başvuru yapılırken dijital kullanıma açılmasını talep ederseniz kartınızı anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Kampanya aynı gün içinde aynı iş yerinden yapılan ilk 1.500 TL ve üstü alışverişler için geçerli olacak. Free kart, ticari kart, ek kart, öğrenci kartı ve sanal kart kampanyaya dahil edilmeyecek. Bir müşteri kampanyadan en fazla 2 bin TL chip-para kazanabilecek. Kampanyadan kazanılan bonuslar anında kartlara yansıtılacak. Eğer kampanya süresince iptal ya da iade işlemleri yapılırsa kampanyadan kazanılan chip-paralar iade alınacak.