Acil nakit ihtiyacına 5000 TL'lik ilaç gibi çözüm! Üstelik tek kuruş faiz yok

Nakit ihtiyacı olanlara bankalardan müjdeli haber geldi. Bankaların kredi musluklarını yavaş yaval açmaya başlaması üzerinde avantajlı kredi kampanyasına ulaşmaya çalışıyor. Faizsiz kredi fırsatı için tüm detaylar...

Acil nakit ihtiyacına 5000 TL'lik ilaç gibi çözüm! Üstelik tek kuruş faiz yok

Türkiye'de kamu ve özel bankalar tarafından vatandaşlara çeşitli kredi kampanyaları sunuluyor. N Kolay ezber bozan bir kampanya ile gündeme gelirken kredi faiz oranları dikkatleri çekti. Bankacılık sektöründe müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler sunan Aktif Bank dijital bankacılık çözümüyle cazip fırsatlar sunuluyor. Bankanın resmi internet sayfası üzerinden duyurulan acil nakit kampanya detayları haberimizde.

N KOLAY FAİZSİZ KREDİ

N Kolay faizsiz kredi kampanyası kolay ve hızlı ihtiyaç kredisine ulaşmak imkanı sunuluyor. Acil nakit arayanlar bankadan 5 bin TL'ye kadar faizsiz kredi çekebileceği gibi bu kampanyayı diğerinden ayıran özellikler yer alıyor. 30 güne kadar kişiye özel belirlenecek faizsiz ödeme gününden önce ödeme yapılarak 1 TL faiz ödemesi yapılmayacak.

hızlı kredi

N Kolay resmi internet sayfası üzerinden duyurular yapılırken banka müşterisi olmayanlar N Kolay mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme ile banka üzerinden hesap açılabiir. Kredi başvuru işlemleri N Kolay resmi internet sayfasından kolayca tamamlanabilir.