3 Bankadan Hemen Kredi Çek, Para Sorununu SMS ile Çöz!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın düşük faizli 3 ay ertelemeli süper kredileriyle ihtiyaçlarınızı hızla karşılayın.

3 Bankadan Hemen Kredi Çek, Para Sorununu SMS ile Çöz!

Son dönemde artan faiz oranları nedeniyle tüketicilerin ihtiyaç kredilerine erişimi zorlaşırken, kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, yeni bir kampanya başlattı. Faizlerin yükselmesine karşı direnen ve düşük faizli kredi fırsatları sunan bu üç banka aynı zamanda kolay geri ödeme seçenekleri sunuyor. Herkesin bütçesine uygun geri ödeme planları sunan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, kredi paketlerine dair açıklamalarını peş peşe duyurdular.

Kredi Detayları

Bankaların açıklamaları sonrasında, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın destek kredi paketlerinin ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı. Resmi internet siteleri üzerinden yapılan açıklamalarda, bu üç banka nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlara çağrıda bulundu. Aynı zamanda ödeme erteleme seçeneklerini sunan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, kredi şartları hakkında da detaylı bilgi veriyor. İşte Eylül ayında sunulan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi destek paketlerinin detayları...

Kamu Bankalarında 3 Ay Erteleme

Eylül ayında duyurulan habere göre, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, 3 ay erteleme seçeneği sunan ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya, farklı tutarlarda ve 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredilerini içeriyor ve geri ödemelerde başlangıçta ilk 3 ayda ödeme yapılmasına gerek kalmıyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, başvuruları mobil ve internet bankacılığı üzerinden almaya başladı. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notu dikkate alınırken, herhangi bir gelir belgesi sunma şartı da aranıyor. Ayrıca, en az 6 aydır prim ödemesi yapılmış olması da başvuru için gereken koşullardan biri olarak belirtiliyor.

Maaşın 22 Katına Kadar Kredi İmkanı

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, geri ödemelerde esneklik sağlayarak kişiye özel ödeme planları sunmaya başladı. Bu avantajlar sadece kendi müşterilerine değil, başka bankalarla çalışan yeni müşterilere de sunuluyor. İlk açıklamayı yapan Vakıfbank, maaşını Vakıfbank'tan alan müşterilere maaşlarının 22 katına kadar, dışarıdan maaş alan müşterilere ise maaşlarının 15 katına kadar kredi verme imkanı sunduğunu açıkladı. Ziraat Bankası üst kredi limitini 200 bin TL olarak belirtirken, Halkbank ise herhangi bir üst limit belirlemedi. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'a başvurular şu anda kabul edilmektedir.