250 Bin TL 2. El Taşıt Kredisi İçin Yeni Taksitlendirme Planını Duyurdu!

İkinci el otomobil satın alırken finansman desteği arayanlara bekledikleri haberi Halkbank verdi. Halkbank tarafından müşterilere 250 Bin TL ikinci el taşıt kredisi kullandırılmaya başlandı.

250 Bin TL 2. El Taşıt Kredisi İçin Yeni Taksitlendirme Planını Duyurdu!

Otomobil sahibi olmak isteyenler sıfır kilometre otomobillerden artık uzaklaşmaya başladılar. İnsanlar yaşanan ekonomik nedenlerden dolayı otomobil tercihlerini değiştirmeye başladılar. Bu doğrultuda ikinci el araçlara çok daha fazla talep olmaya başladı. Araç ihtiyacı olanlar zorlu süreçte sıfır kilometre otomobillere paralarını bağlamak yerine ihtiyaçlarını daha ekonomik yollarla karşılamayı tercih ediyorlar. Bu durumda da ikinci el taşıtlar için kredi imkanları araştırılmaya başlandı. İkinci el araç alacaklara çok özel bir finansman desteği haberi Halkbank’tan geldi.

Halkbank 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası!

İkinci el otomobil satın almak bir trend haline dönüşürken Halkbank da müşterilerden aldığı geri dönüşlere göre bu alandaki kredi imkanını ön plana alma kararı verdi. Halkbank’ın ikinci el taşıt kredisi kampanyası ile oldukça avantajlı koşullarda finansman desteği sağlanıyor. Bu desteği kullanan müşteriler ikinci el araçlarını hiç beklemeden satın alma fırsatı elde ediyorlar.

İkinci El Taşıt Kredisi Faiz Oranı

İkinci el otomobillere özel olarak verilen taşıt kredisinin aylık faiz oranı da belirlendi. Buna göre müşteriler aylık yüzde 2,60 faizle kredilerini çekebilecekler. Bu kredi oranı ile taşıt kredisi bulabilmek zorlaşırken çoğu banka ikinci el otomobillere kredi vermekten kaçınıyor. İkinci el otomobillerin kredi riski daha yüksek olurken Halkbank bu riski göze alarak müşterilerini destekliyor. Üstelik piyasaya göre daha düşük bir faiz oranı ile bunu yapıyor.

Uzun Vadeli Ödeme Kolaylığı

İkinci el taşıt kredisi çekecek olan müşteriler bu kredileri 48 aya kadar vade ile kullanabiliyorlar. 4 yıla yayılan vade süresince aylık olarak kredi taksitleri ödenerek kredi borcu kapanıyor. Bu yöntemle ikinci el otomobil satın almak biraz daha kolay ve cazip bir hale gelebiliyor. Gelen son bilgilere göre Halkbank da yoğun bir ikinci el taşıt kredisi almaya başladı.

halk-kredi.jpg

Esnek Ödeme Planı

Öte yandan ikinci el taşıt kredisi çekecek müşterilere banka tarafından bazı ödeme kolaylıkları da sağlandığı bildirildi. Bu kapsamda müşteriler kendilerine en uygun ödeme planını seçiyorlar.

250 Bin TL İkinci El Taşıt Kredisi Maliyet Hesaplaması

Halkbank'tan ikinci el taşıt kredisi çekecek müşterilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 2,60 oranında faizle yapılıyor. 48 ay vadeli 250 Bin TL kredi bu bankadan aylık 10.599 TL taksitle çekilebiliyor.

Halkbank, ikinci el taşıt kredisi kampanyası ile müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. Düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri sayesinde ikinci el araç sahibi olmak artık daha kolay. İhtiyaçlarını ekonomik yollarla karşılamak isteyenler için bu kampanya harika bir fırsat sunuyor.