2 milyon TL kredi için her şey hazır! Ev sahibi olmak isteyenler için şartlar belli oldu

Konut kredisi faiz oranlarının düşmesi, ev sahibi olmak isteyenleri harekete geçiriyor. Ev sahibi olma hayali kuranlar için bankaların güncel tekliflerini incelemek önemli. İşte detaylar...

2 milyon TL kredi için her şey hazır! Ev sahibi olmak isteyenler için şartlar belli oldu

Ev sahibi olmak, her bireyin özlediği bir hayal. Ancak, ev fiyatlarındaki artışlar ve yüksek faizli kredi seçenekleri, bu hayali zorlaştırmıştı. İşte tam da bu noktada, ING Bankası'nın müjdeli bir kampanya haberi geldi!

Artan konut fiyatları ve yüksek faiz oranları, ev sahibi olma hayallerini zorlaştırmıştı. Bu olumsuz tabloya çözüm getiren ING Bankası, ev sahibi olmayı düşleyenlere düşük faizli konut kredisi fırsatı sunuyor. Bu kampanya, konut kredisi kullanmayı düşünenler için gerçek bir bayram hediyesi niteliğinde.

ING Bankası'ndan 2 Milyon TL Konut Kredisi Fırsatı

ING Bankası, ev almayı düşünenlere özel, 800 bin ile 2 milyon lira arasında değişen kredi tutarlarıyla düşük faizli konut kredisi kampanyası başlattı. Bu yeni düşük faiz oranları, vatandaşların ev sahibi olma hayallerini yeniden canlandırıyor.

Hükümetin banka kredi faiz oranlarına yönelik indirim adımları atılacağı yönündeki olumlu sinyallerin ardından, ING Bankası erken bir müjde vererek bu sevindirici konut kredisi kampanyasını resmi olarak duyurdu.

ING Konut Kredisi Faiz Oranları 2023

Peki, 2023 yılı için ING Bankası tarafından belirlenen konut kredisi faiz oranları neler?

  • 750.000 TL kredi için 120 ay vade ile aylık taksit tutarı 22.752,97 TL, Faiz Oranı: %2,94, Toplam Geri Ödeme: 2.730.359,84 TL.

  • 2.000.000 TL kredi için 120 ay vade ile aylık taksit tutarı 60.674,59 TL, Faiz Oranı: %2,94, Toplam Geri Ödeme: 7.280.955,22 TL.